2777
2789
عنوان

چرا نمی تونم به شوهرم محبت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1531 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا فکر میکنی بچس؟

چون وقتی با من ازدواج کرد بزرگ شد خیلی از رفتاراش بچگون بود الان خیلی بهتر شده خیلی مودب به همه احترام میزاره حتی یکی بهش بی احترامی کنه سکوت میکنه و این منو اذیت میکنه دوس دارم از خودش دفاع کنه

به هر کسی که می نگرم در شکایت است در حیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟
چون وقتی با من ازدواج کرد بزرگ شد خیلی از رفتاراش بچگون بود الان خیلی بهتر شده خیلی مودب به همه احتر ...

این که خیلی خوبه.

یکم زمان بده بهش مطمینن تو اجتماع بزرگ میشه خودش.

اتفاقا اصلا سعی نکن خودت عوضش کنی شاید چیزی ازش بخوای که بدش بیاد اگرم هی گیر بدی بزرگش کنی جای جذب دفعش کنی ناخواسته.

این که خیلی خوبه. یکم زمان بده بهش مطمینن تو اجتماع بزرگ میشه خودش. اتفاقا اصلا سعی نکن خودت عوضش ...

چند سال دیگه بهش مهلت بدم ؟؟واقعا خوبه که از حقش نمی تونه دقاع کنه ؟؟اخه کی میتونم عاشقونه کنارش زندگی کنم کی میتونم دوست داشتنمو بهش بگم و بشم شریک زندگیش 

چند سال دیگه بهش مهلت بدم ؟؟واقعا خوبه که از حقش نمی تونه دقاع کنه ؟؟اخه کی میتونم عاشقونه کنارش زند ...

نمیگم خوبه میگم شما حساس نشو روش بزار خودش میفهمه چه کنه بالاخره.

اینطوری هر کسم ازارش بده باز دلش به شما گرمه که پشتشید نه روبروش.

نمیگم خوبه میگم شما حساس نشو روش بزار خودش میفهمه چه کنه بالاخره. اینطوری هر کسم ازارش بده باز دلش ...

ممنون عزیزم از راهنماییت سعیمو میکنم 

ازار نده خودتونو بیخود. بزار اون مسوول خرابکاری باشه شما مسوول درست کردن.انقدر چیزای خوب تو زندگیتو ...

کاش شوهرم ده سال ازم بزرگتر بود کاش فاله سنیمون اینقد کم نبود