2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامتی همه کوزتااا😂😂

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
حالا نه در اون حد ولی به خودم سختی نمیدم  چون زیاد دیدم اونایی ک به خودشون عذاب میدن کسی هم قد ...

موافقم شدید،همیشه اونی که بیشتر در زحمته کمترین ارزشو داره دیدم که میگم

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
موافقم شدید،همیشه اونی که بیشتر در زحمته کمترین ارزشو داره دیدم که میگم

اونی که کمتر کار میکنه بیشتر به چشم میاد چون زیاد کار نمیکنه دیگران تعجب میکنن از کار کردنش 😂😂😂😐

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  

تو خانواده خودم مثلا خونه

مامان بزرگم خودم سريع بهواى دست شستن ظرفارو ميشورم. اخه تعداد کمه

امااااااااا سمت شوهرم .......همسرم به هيچ عنوان نميذاره ولى من بشقاباى خودمونو ميبرم

دلتنگ پدر و مادرم هستم   لعنت به اين کرونااااااا  
تو خانواده خودم مثلا خونه  مامان بزرگم خودم سريع بهواى دست شستن ظرفارو ميشورم. اخه تعداد کمه ...

منم خونه خودمون و مادرشوهرم ظرفارو میشورم البته اگه اون جاریا نباشن😅 وگرنه صبر میکنم باهم بشوریم

❤️🌱