2777
2789
عنوان

ای کاش همه تک پسر و تک دختر بودن

190 بازدید | 40 پست

خواهرشوهر و جاری اصلا خوب نیست..منکه مثلا هرچی مهربونی بود نثار اینا کردمو و احترام پشت احترام.خودمو شوهرم همه جا بی چشم داشت همه کار براشون کردیم اینجوری جواب دادن..خدا به داد اونایی برسه که از اول باهم مشکل دارنو حرمتی بینشون نیست.

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕

تک پسر همسرمه

اونوقت میفهمی از مادرشوهری که فقط یه بچه داره چی میکشی

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تک پسر همسرمه اونوقت میفهمی از مادرشوهری که فقط یه بچه داره چی میکشی

والا مادرشوهر رو میشه تحمل کرد فوقش میگی مادره دیگه احترامش واجبه..با خواهرشوهر بی چشم و رو نمیشه کنار اومد و جاری روباه صفت

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕
من تک فرزندم شوهر‌ایندم راحته 

راضی هستید؟؟

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
من تک فرزندم شوهر‌ایندم راحته 

مردا این موردا اصلا براشون مهم نیست..ان شالله به یه تک پسرم شوهر کنی

والا مادرشوهر رو میشه تحمل کرد فوقش میگی مادره دیگه احترامش واجبه..با خواهرشوهر بی چشم و رو نمیشه کن ...

نکشیدی نمیدونی چی میگم

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
مردا این موردا اصلا براشون مهم نیست..ان شالله به یه تک پسرم شوهر کنی

من عقل الانمو داشتم عمرااااا زن تک فرزند نمیشدم عممممممرااااا

من عقل الانمو داشتم عمرااااا زن تک فرزند نمیشدم عممممممرااااا

چه دلت پره..چیکار میکنن مگه

من تک دخترم  ولی  دعم ب حال خودم میسوزه گاهی  بخاطر نداشتن  خواهر  والان  برا دخترم برا دخترم بخاطر نداشتن خاله  

چه برسه ب این که عمه و عمو  هم نداشته باشه  

ب نطر من که نبودهر کدوم  ی خلا  عاطفی  داره برا ادم  واصلا خوب نیس

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
من تک دخترم  ولی  دعم ب حال خودم میسوزه گاهی  بخاطر نداشتن  خواهر  والان &n ...

وقتی خواهرشوهرت بی چشم و رو باشه و خوبیهاتو به گوزشم نگیره وقتی جاریت درد دلتو ازش سواستفاده کنه اصلا دلت میخاد پر از خلا باشی از اینا.

چه دلت پره..چیکار میکنن مگه

خیلی کارا

سوزوندن زندگیمو

منم هی احترام کردم

از صدتا خواهرشوهر و جاری  بدتر بودن

اگه به دختر داشت اقلا درک میکرد نیازای یه دخترو یا اقلا همسرم میتونست بفهمه بعضی کارا زنارو اذیت میکنه یا زنا احتیاج به چه چیزایی دارن

درکل تک فرزند یعنی یکی که همیشه در حقش کوتاه اومدن و گذشت شده و فکر میکنه جهان خلقت کلا خلق شده که اون راحت باشه