2777
2789

خانما ازمایش ادرار دادم پروتین دفع میکنم

تو روخدا راهنماییم کنین دکترم گفته شور شیرین نخورم

خطرداره برای بچه هام؟؟

برای خواهرم دعا کنید سرطان....

به هیچ وجه نباید فشارت بالا بره اونموقع خطر داره.اصلا شیرینی و شوری نخور و مدام فشارتو بگیر.روزی چند بار.حواست به ورم پاهات باشه اگه زیاد و غیرطبیعی بود سریع برو بیمارستان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هیچ وجه نباید فشارت بالا بره اونموقع خطر داره.اصلا شیرینی و شوری نخور و مدام فشارتو بگیر.روزی چند ...

فشارم چند باشه نرماله؟

برا بچه هام خطرداره؟ 

خیلی نگرانم 

هیچ دارویی نداره؟

من نمکمو کلا حذف کردم دفع پروتعینم اومد پایین فشارمم با لیمو و انار نزاشتم بره بالا ،،من کم مونده بو ...

اصلا تو غذا هم نریختی؟؟؟؟

فشارم چند باشه نرماله؟ برا بچه هام خطرداره؟  خیلی نگرانم  هیچ دارویی نداره؟

اگه رعایت کنی و مدام حواست باشه و چک کنی خطر نداره.دارو رو نمیدونم راستش

فشارت هم فکر کنم زیر ۱۲،۱۳ باید باشه.زنگ بزن از زایشگاه سوال کن.مشکلتو بگو راهنماییت میکنن

من نمکمو کلا حذف کردم دفع پروتعینم اومد پایین فشارمم با لیمو و انار نزاشتم بره بالا ،،من کم مونده بو ...

چیزای ترش بخورم خوبه؟الوچه اینا؟