2777
2789
عنوان

برم خونشون یا نه؟

493 بازدید | 61 پست

سلام

گفتم که مادر دوست پسرم خیلی از من خوشش نمیاد(بدش میاد در واقع)

همیشه دعواس سر من (۲ ساله همش دعوا میکنه با پسرش) و از من بد میخونه تو گوشش

الان دوست معمولی هستیم

ولی مادرش ب طرز خیلی عجیبی منو دعوت کرده خونشون!

فقط من رو

من، پسرش و خودش

ب نظرتون برم؟

راستش خودم‌به چندتا چیز فک کردم

۱- دعا اینا روم نخونه!

۲- شاید میخواد ب پسرش ثابت کنه بگه دیدی این دختر بدیه اومد خونمون و اینا

۳- گفتم شایدم میخواد کنترل مستقیم داشته باشه ک دیگه دوست نشیم

یا چی...

نمیدونم

خوشبینانه اش اینه که هیچ قصدی نداره

(من ۵-۶ سال بزرگترم از پسرش) 

ب نظرتون برم یا نه؟

نه شایدم تله اس

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس ب همين علته ك مخالفن با دوستيتون، بخاطر اينكه شما بزرگتريد از آقا پسرشون. متاسفانه اين موضوع توي ايران جا نيفتاذه اصلا. من باشم نميرم خونشون ولي اگر شما رفتيد حتما سعي كنيد بهتريييين خودتون رو نشون بديد تا از مخالفتشون پشيمون شن😍💪🏼💪🏼💪🏼

نه نرو 

چطوری تو این وضع خراب مملک میخوای اعتماد کنی و بری خونه کسای ک شناخت دقیقی روش نداری و تازه میگی ازت خوششون نمیاد

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏

دیگه خودش هست نمیشه گفت میخاد ثابت کنه ک تو بدی

شاید حرف مهمی داره

ولی باید بامادرت میگفت بیای

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

عزیزم میخواد رسما خار و خفیفت کنه و بهت بگه که پاتو از زندگی پسرش بکشی بیرون

و بنظرم قبل از اینکه بخوای بری و اون چیزی بهت بگه خودت محترمانه اینکارو بکن

بخاطر اینکه وقتی مادرش الان اینجوری ناراضیه

اگه پس فردا بخوای باش ازدواج کنی مادرش هر روز تو زندگیت سنگ میندازه اینو حاضرم قسم بخورم....پسری ک خانواده اش نخوانت رو بهش نه دل ببند نه امید داشته باش زندگیت سیاه میشه

حال دلم خوب نیست...میشه براش أَمَّنْ یُجیبُ بخونید...؟💔😔