2777
2789
عنوان

اعصابم خورده چکارکنم خب؟

277 بازدید | 23 پست

سلام  ...

من شاغلم مغازه دارم ولی چون مسیرم یکم دوره ازخونه تامغازه فقط عصرهامیرم وصبح به خونه میرسم وبچم پسرم ۷سالشه وامسال بنابه نظر همسرم قرارشدجهشی بخونه. خلاصه کارم شددوبرابرچون بایدبااونم درس کارکنم. بخاطرهمین مثل قبل نمیرسم واقعاهمه کارای خونه رومرتب انجام بدم 😣.

شوهرمم بشدت منظم وحساس رونظافت خونه وشخصی. نظافت شخصیموخودمم بشدت حساسم وکم نمیزارم وکارخونه رونمیشه تمام وکمال .

امشبم سراین موضوع بحثم شدوقهرکردیم.

اصلا نمیشه راضی نگه داشتش همش یچیزروایرادمیگیره که چرانمرسی به وضعیت خونه .میگه شیش صبح پاشو تا وقت کم نیاری😐

من شب تاخوابم ببره میشه ۲شب.

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!

اونوقت شوهرت چیکارمیکنه یه گوشه ی کارو بگیره دیگه 

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اه تف ب کار   خونه.   برامنم تمومی نداره

مردم ریزگیرباشه دیگه بدتر.

موندم بخدتچجوری برنامه ریزی کنم برسم😣

بگو من همینقدر از عهده ش برمیام

اگه دوست نداری کارگر بگیر که خونه همیشه برق بزنه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
اونوقت شوهرت چیکارمیکنه یه گوشه ی کارو بگیره دیگه 

نه اصلا کمک نمیکنه واکثرا سرکاره مثلا صبح میره ۱ میاد.۴ میره ۱۱ شب میاد. وقتی میاد همه جای خونه روبایدچک کنه 😑

مردم ریزگیرباشه دیگه بدتر. موندم بخدتچجوری برنامه ریزی کنم برسم😣

شوهر منم حساسه🤐🤐  هر چی خون تمیز میکنم دخترم پشت سرم قدم به قدم دوباره کثیف میکنه😤

(گدا ترین عضو نینی سایت.) کاربر(جولییت) و(منوباش) قدیمم😅☹️👏.      پولدارم نیستم ای بابا
عزیزم شوهرت نظر میده بگو خودش وایسه با بچه کار کنه.بعدش جهشی چیه آخه.بچه رو چرا اذیت میکنین.چرا هرچی ...

گاهی لج میکنم باهاش گوش نمیدم ولی خیلی بدقهره عمرابیادجلو

نه اصلا کمک نمیکنه واکثرا سرکاره مثلا صبح میره ۱ میاد.۴ میره ۱۱ شب میاد. وقتی میاد همه جای خون ...

اهمیت نده خودش باید درک کنه کارت زیاده و نمیرسی منی که خونه دارم گاهی وقت کم میارم برای کار خونه شماکه شاغلی جای خود

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
عزیزم شوهرت نظر میده بگو خودش وایسه با بچه کار کنه.بعدش جهشی چیه آخه.بچه رو چرا اذیت میکنین.چرا هرچی ...

میگه توتنبلی وگرنه بچه لیاقتشوداره بخونه