2777
2789
عنوان

سوال حقوقی دوستان مهربونم

75 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها. ما یه ماشینی خریدیم چندماه پیش و قولنامه کردیم.ولی ده تومن پول قرار بود بعد از تحویل گرفتن سند و مدارک ماشین پرداخت بشه. حالا که ماشین گرون شده فروشنده دبه کرده نمیاد.

ما هم رفتیم اظهارنامه فرستادیم واسش و یک هفته وقت دادیم بازم نیومد. تا اینجای کار رفتیم پیش وکیل و راهنماییمون کرد.حالا میخوام بدونم باید چیکار کنیم؟کسی هست راهنمایی کنه؟ واسه شکایت باید بریم دادگاه؟یا دوباره بریم پیش وکیل شکایت نامه بنویسه?

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فک کنم.باید بری شورای حل اختلاف.  صبح زنگ بزن یکی از شعبه های حل اختلاف بپرس

تلفنی مشاوره میدن?

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

برید پیش وکیل براتون بنویسه بعد باید برید دفتر خدمات قضایی ثبتش‌کنید بعد ببرید دادگاه

مرسی عزیزم. به وکیل زنگ زدم گفت باید جواب اظهارنامه بیاد. ولی به ما جوابی نیومده رفتم سایت ثنا نگا کردم.

مرسی عزیزم. به وکیل زنگ زدم گفت باید جواب اظهارنامه بیاد. ولی به ما جوابی نیومده رفتم سایت ثنا نگا ک ...

خواهش میکنم عزیزم

جواب به اظهارنامه الزامی نیست و طرف میتونه اصلا جواب نده پس با یه وکیل با سواد و با تجربه پیگیر باشین

تا الان پیش سه تا وکیل رفتیم هرکدوم یه چیز گفتن. واسه هر بارم شصت تومن پول میگیرن. 😢 بدون وکیل نمی ...

بدون وکیل دادگاه معطل میکنه با وکیل کارتون راحته 

ازکلانتری سوال کنید یه وکیل خوب معرفی کنن وقتی چند نفر متفاوت اسم یه وکیل رو گفتن برید سراغ اون شخص

تلفنی مشاوره میدن?

سلام 

ممنون به خاطر درخواست دوستی .

فک کنم بخاطر اطلاعات عمومیم در مورد کتاب وکتاب خوانی در خواست دادید.

من مردی هستم که تاز ه ازدواج کرده ام وزنبوردارم درسته اطلاعات عمومی زیادی دارم وزیاد کتاب می خونم .البته الان بیشتر سرگم زندگی شده ام .

تو این سایت عضو شده ام که لابلای چت ها خانما رو درست بشناسم.

از اینکه سری به پروفایلا وچت های شما زدم منو ببخشید .

درخواست دوستی خانمای سایت رو قبول نمی کردم .

اما بی ادبیه اگه جواب خانمی اهل مطالعه وکتاب مثل شما رو ندم برای همین از این طریق جواب برای شما فرستادم .

ممنون  .

زندگی انقدر ساده است که گاهی برای فهمیدن ان دچار مشکلات بزرگ می شویم
سلام. خواهش میکنم. بله میخواستم در مورد مولانا سوال بپرسم چون تو یه تاپیکی در مورد کتاب متوجه شدم که ...

ببینید شما تجربه خوبی تو کتاب دارید.

رمان با زندگی نامه فرق داره حتی زندگی نامی ایکه توسط شخص دیگه ای نوشته بشه نظرات نویسنده اضافه می شه چه خواسته چه ناخواسته .

حالا رمان ها پر است از برداشت های ازاد نویسنده از قهرمان داستانش.

مثل اخیرین وسوسه مسیح .

در مورد مولانا نویسندگان زیادی مطلب نوشته اند درستی مطالبشان را می توان از روش مقایسه نوشته ها پیدا کرد.

مطالبی که در همه نوشته ها مشترک باشن حقیقت است .

حالا اگه نوشته ها تبدیل به فیلمنامه بشه بازم خیلی فرق خواهد کرد .

ولی نظر من در مورد مولانا اینه که هر چه که نوشته باشن او جزو معدود انسانهای است که جواب سوالات زندگیش را به درستی پیدا کرد وانرا در اختیار همگان گذاشت مثل منصور حلاج .

مولانا را هر موقع هر زمان بشود شناخت بازم تازه است

زندگی انقدر ساده است که گاهی برای فهمیدن ان دچار مشکلات بزرگ می شویم
ببینید شما تجربه خوبی تو کتاب دارید. رمان با زندگی نامه فرق داره حتی زندگی نامی ایکه توسط شخص دیگه ...

بله درسته. متوجه شدم. فکر کنم باید کتابای بیشتری در مورد مولانا بخونم. خیلی در موردش کنجکاو شدم. 

ممنونم که راهنماییم کردید.