2777
2789
عنوان

واکسن ۷ سالگی چند روز تب داره?

8928 بازدید | 20 پست

سلام خانوما امروز خواهرم واکسن ۷ سالگی زده الان خیلی تب داره,شربت پروفن هم بهش دادیم ولی تبش پایین نیومده, دیگه چیکار کنیم ?بستنی براش بد نیست ?میتونه بخوره ?

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو تا سه روز تب داره

روز اول و شبش شدیدتره از فردا تبش کمتره

اگر تب پایین نمیاد شیاف دیکلوفناک ۵۰ استفاده کنه سریع میاد پایین

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
ممنون عزیزم ,میتونم بهش بستنی بدم ?

فکر نکنم اشکالی داشته باشه چون سرماخوردگی که نیست گلو درد داشته باشه فقط تب داره

من خودم بچه هام مریض بشن حتی سرماخوردگی بهشون بستنی میدم😂😂چون قند بدنشون تامین میکنه و بچه بیحال نیس و تنها چیزیه که دوس دارن غذا که نمیخورن منم میگم بزار بستنی بخورن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

پسر من روز اول تب کرد و دستش درد میکرد روز بعد تب نداشت فقط دستش درد داشت روز سوم خوب خوب شد روز اول باید حوله سرد بزاره روز دوم حوله گرم هرچی بیشتر حوله بزاری و یه کم ماساژ بدی زود خوب میشه

عزیزم مگ واکسن ۷ سالگی وس مدرسه نیست؟؟امسال ک قرار نیست مدرسه ای باشه بهداشت ک رفوه رودم من به خانوا ...

مدرسه برقرار بشه یا نشه واکسن ها رو باید سر موقع زد ربطی به مدرسه نداره ...مثلا مدرسه نرن دیگه فلج اطفال یا کزاز نمیگیرن😅😄

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
مدرسه برقرار بشه یا نشه واکسن ها رو باید سر موقع زد ربطی به مدرسه نداره ...مثلا مدرسه نرن دیگه فلج ا ...

نه...واکسن ۷ سالگی بهداشت میگفت فقط مال مدرسس...هیچکس رو نمیزدن وس این گفتم..

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..