من یک پرستار مهربونم❤👩🏻⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
نه بسته ام به کس دل نه کسته بس ده من بل هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منظورت از این گلساس ک اول چسب میریزن زیرش بعد با نور خشک میشه؟😅
یکم بیشتر توضی بده
نه بسته ام به کس دل نه کسته بس ده من بل هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!
رفتم گلس بزنم ب گوشیم اطرافش خوب نچسبیدگف چون منحنیه صفحش بایداطرافش چسب بزنم.منم گفتم ن
جدی من نشنیده بودم گوشی قبلیم منحنی بود صفحش بهم میگفتن گلس خوب نمیچسبه ولی اینو ن😅
ولی فک نکنم ضرر داشته باشه باز بپرس مطمئن شو بعد استفاده کن
من هربار ک گلس میندازم رو گوشیم از گوشه هاش بلند میشه خب بعد ی نوع گلس هست اسمشو نمیدونم اول چسبشو میریزن بعد با نور خشک میشه من فک کردم اونو میگی😬😬
راسی گوشیت چیه؟