2777
2789
عنوان

شوهر خوش اخلاق من

160 بازدید | 10 پست

خواهشا بگین الان من چه تقصیری داشتم؟ 

دارم از تعجب شاخ در میارم 😨

اومده میگه دارم میرم پارک قدم بزنم تو هم میای

گفتم مگه قرار نبود با پسر خواهرت بری؟ 

گفت نه فردا باهاش میرم 

گفتم چرا خب؟ 

با عصبانیت و لج جواب میده 😟

مگه من چه چیز بدی گفتم؟ 

بعد بهش میگم خب چرا با عصبانیت جواب میدی؟ 

اگه دوست داری باهات میام

میگه نه دیگه نمی خوام بیای😖

قبلا هم هر روز بهم میگه تو از دستی یک سوالایی ازم میپرسی لج منو در بیاری میفهمی من عصبانی میشم همش میگه تو خیلی مارمولکی😲😕

شما خودتونو بزارین جای من این سوال من چرا باعث عصبانیتش شد؟! 

اصلا من نمی‌فهمم این مردا چشونه یک روز راه میره قربون صدقم میره یک روزم اینجوری 

دیوونم کرده بخدا😟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم میگفتم دیر گفتی دیگه تصمیم گرفتم بیام 😂 و بدو بدو دنبالش میرفتم. توراهم به شوخی چاربار بهش میگفتم بداخلاق گند دماغ دلم خنک میشد🤭

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
رو رفتارت خیلی زیاد زوم کرده تو بزار از عشقش😍😁😂

خخخخ خیییییلی 

اصلا باورت نمیشه زندگیه داداشاش با زناشون خیلی داغونه میدونم حتی همو میزنن ولی ما اصلا خداروشکر حتی فحش بهم ندادیم ولی وقتی یک بحث کوچیک میکنیم کل زندگیمونو میبره زیر سوال که انگار با بدترین زندگی رو داریم🤐

خخخخ خیییییلی  اصلا باورت نمیشه زندگیه داداشاش با زناشون خیلی داغونه میدونم حتی همو میزنن ولی ...

خخخخ براش مهمی که همه کاراتون یادتونه ک زندگیش یادته 

سنگ شانس من سنگ توالته ...😒                              سومین کاربریمه😒

همسرت بنده خدا لابد فکر کرده دوست نداری و دوست داشته سریع قبول کنی ... شاید یکم سر بعضی مسائل حساس شدن حالا باهاش به نظرم صحبت کن خودت پیشنهاد بده برین بیرون... ارزش نداره همچین مسائلی از دست هم ناراحت بشین😊

لطفا اکانت پاک شود