2777
2789
عنوان

طولانی شدن پریود بعد از قرص اورژانسی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 14593 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لونژیل دوز ۱.۵ خوردم یه هفته درمیون ۷ روزه پریود میشدم خیلی بد بود ۳ بار پشت سر هم پریود شدم

منم الان دقیقا دو روز بعد از پریودم قرصو خوردم هفته ی بعدش دوباره پریود شدم الانم بعد از گذشت یه هفته بازم پریود شدم البته الان خیلی خفیف پریود شدم خیلی ترسیدم گفتم نکنه مشکل برام پیش اومده باشه آخه همینکه رفتم دکتر پوست ومو و قرص مصرف کردم فرداش منم خونریزی کردم گفتم نکنه از اوناس خیلی ترسیدم

متاسفم،منو ببخش،دوستت دارم ،ازت ممنونم.                           خدایا بابت همه چی ممنونم ازت 
سلام اره با مصرف مفنامیک اسید و قرص اهن دو روزه قطع شد

واقعا قطع میکنه؟؟؟منم الان دوبار پریود شدم الانم خونریزی خفیف دارم یعنی بخورم قطع میشه؟؟

متاسفم،منو ببخش،دوستت دارم ،ازت ممنونم.                           خدایا بابت همه چی ممنونم ازت 

سلام دوستان وقتتون بخیر میشه راهنمایی کنید لطفا من 21این ماه رابطه داشتم بعد قرص جلو گیری خوردم بعد یه هفته پریود شدم الان کلا لخته خون دارم 2روزه  ب نظرتون باردارم لطفا کمک کنید