2777
2789

فک کردم مردی استارتر!!!

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شلوارتو عوض کن با احترام حس میکنم تو شان و شخصیت یه خانم نیست قد نود 

شلوار ۹۰ برا مایی که قدمون ۱۶۸ هست ،  اندازه میشه دقیقا و اصلا کوتاه نمیشه

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

بله من واقعا نمیخواستم توهینی کنم فقط نظرمو گفتم که واقعا از نظرم اصلا برازنده نیست یک خانم با شخص ...

ن میدونم عزیزم 

میگم یعنی دیگه الان ۹۰ خیلی بلنده مقابل شلوارای الان

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

شلوار ۹۰ برا مایی که قدمون ۱۶۸ هست ،  اندازه میشه دقیقا و اصلا کوتاه نمیشه

من امتحان نکردم .اگه اندازه میشه که و اصلا معلوم نیست با شوار معمولی خب پس همون شلواره

ولی همش با احترام حس میکنم صحنه ی درخور شانی نیست چند سانت کوتاهی 

زیبایی خاصی نمیبینم راستش 

فقط خدا 
من امتحان نکردم .اگه اندازه میشه که و اصلا معلوم نیست با شوار معمولی خب پس همون شلواره ولی همش با ا ...

همینطوره، منم کوتاه نمیپوشم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

ن میدونم عزیزم  میگم یعنی دیگه الان ۹۰ خیلی بلنده مقابل شلوارای الان

اهان اره از اون لحاظ  

خیلی کوتاه شده 

حالا من اصلا کاری به حجاب ندارم راتش

ولی همش حس میکنم لباس نشان شخصیته 

و این ساپورت های خیلی تنگ یا شلوار های کوتاه از نظر شان یک زن زیبا نیست 

فقط خدا