بعد از حدود 2 سال نامزدی میخوام عروسی رو بگیرم. ولی چون کرونا هست فقط میرم آرایشگاه و آتلیه. ولی مامانم میگه یه مهمونی کوچیک بگیریم که خاله و دایی اینا هم باشن. نمیدونم چیکار کنم؟ دور و اطراف شما مراسماشون رو چطور گرفتن؟
از مام همینجوری گرفتن مصلا در حد 100نفر دعوت کردن ولی من مخالف این کارشون بودم
از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜
از مام همینجوری گرفتن مصلا در حد 100نفر دعوت کردن ولی من مخالف این کارشون بودم
از خودم نه از دختر دایی مامانم
از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜
دیگه از کجا میدونی دائی و خاله و عمو و عمه کرونا ندارن؟میخوای اینا رو دعوت کنی همون فرقی ندارن جشن بزرگ بگیر .ولی از من میشنوی خطرناکه نکن دلت میاد خانوادت بگیرن؟
سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ❤️💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱
خاله ام و دخترخواهرشوهرم این ماه عقد میکنن البته خصوصی
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
دو نفر رو داریم که یک ساله عقد هستن قرار بود عروسیشون باشه اما یکی کنسل کرده تالار رو فعلا، یکی دیگه هم اصلا حرفی راجع بهش نمیزنن بعیده الان مراسمی بگیرن.
شاید برن سر خونه زندگیشون بعد کرونا یه مهمونی بگیرن
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
دختر خواهرشوهرم ۴ سال بود عقد بود پنج شنبه رفت ارایشگاه و اتلیه بعد خاله و زندایی و زن عموها و عمه های عروس و داماد توخونه عروس جمع شدیم همه هم ارایشگاه رفته بودیم و لباس هایی که برا تالار اماده کرده بودیم رو پوشیدیم تو خونه جشن گرفتیم و بعد عروس لباس حناش رو پوشید و خانواده داماد حنا گذاشتن و دوباره مدقع بردن لباس عروس پوشید و کادوهاش رو دادن و بردیم گذاشتین خونش . خیلی خوب بود . بخدا از تالار هم بهتر بود پدر عروس و داماد هم هزینه تالار رو دادن به عروس و داماد تا ماشین بخرن.
نه اتفاقا خودم از مخالفام، بیشتر از همههم میترسم مامانم بگیره. ولی میخوام ببینم بقیه چیکار میکنن. یه ...
نمیدونم شرایطتت سخته هم کرونا خطرناکه هم آدم دلش عروسی میخواد ولی خب ببین کدومش کمتر ناراحتت میکنه اینکه عروسی بگیری ولی کرونا بگیرین خوبه یا عروسی نگیرین 😂😂چه سخت چون ممکنه عروسی هم نگیری باز کرونا زبونم لال بگیرین .اه زندگی چه سخت شده
سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ❤️💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱
عزیزم درکت میکنم خیلی ناراحت کنندس..من خواهرم قرار بود بهمن ۹۸ عروسیش باشه که متاسفانه مادرم فوت کرد و لغو شد..بعد از اون برای خرداد ۹۹ تاریخ زد که مسئله کرونا پیش اومد..الان یک ماهی میشه که رفته سر خونه و زندگیش گفت بعد از کرونا شاید یه جشن بگیرم