2777
2789
عنوان

خانومای تمیزومرتب بیاین

222 بازدید | 26 پست

چیکارکنم خونم همیشه مرتب ومنظم باشه.من یهوجوگیرمیشم همه جاروبرق میندازم بعدبازتادوروزتکون نمیخورم😑

الهی یهویی ی خبرخوب بشنوید....ای کیف میده🤲🤲🤲🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هفته ای یبار ازین تکونا میخورم

یک روز در میانم جارو😐

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

زود ب زود،تمیز کنی هرچی برمیداری مرتب سرجاشش بزاری گرد،گیری مهمه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

هر کاری رو همون موقع درست انجام بده.خونت عین دسته گل میمونه.مثلا داری اشپزی میکنی ظرفاشو همون موقع بشور سریع که همه با ظرفای شام تلمبار نشه و هود و گازتو هر شب تمیز کن 

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 
زود ب زود،تمیز کنی هرچی برمیداری مرتب سرجاشش بزاری گرد،گیری مهمه

کابینت زیاد اشپزخونه بزرگم مهمه

من الان کلی جا میخوام ولی ندارم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

کیا خستن دلشون میخواد برن هتل زندگی کنن ب مدت یک سال😂من من من