2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم

416 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها 

واسم دعا کنید تو روخدا 

چهار روزه سر درد و سرفه خشک و گرفتگی بینی دارم ازمایش خون دادم مشکوک بود اما عکس از ریه هام خوب بود و خدا روشکر ریه هام درگیر نیست ولی دکتر گفت با شواهدی که دارم کروناس 

فردا میرم کشت حلق و بینی بدم که دکترا میگن الکیه میگفتن اینقدر منفی کاذب داره که هیچ اعتباری بهش نیست درصد خیلی بالایی اش هم جواب ش به نحوه گرفتن نمونه بستگی داره ....

خودمو و شوهرم قرنطینه کردیم فقط یه بچه یه ساله دارم به دکترش زنگ زدم میگه اگر فردا مثبت شد تست ام اونا هم تست بدن میگه اگر  بخوایی جدا ش کنی خیلی ضربه روحی میخوره اخه بچه رو باید بفرستم یه شهر دیگه خودمون  دور از خانواده همونیم ولی خدا رو شکر علامتی نداره منم تو یه اتاق نشستم با ماسک و شیلد از راه دور فقط میبنمش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت چطور مبتلا شدی

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

اسی دکترا میگن بهتره نفرستید و خودتون حسابی رعایت کنید چون اگر قرار بوده بگیرن تو این مدت آلوده شدن و اینکه اینجوری ممکنه بچه ناقل بدون علامت باشه و شما اینجوری منتشر میکنی فقط خودت رو قرنطینه کن و دستگیره ها رو مرتب ضدعفونی کن فاصله ات رو با بقیه اعضا خانواده حفظ کن غذا هم جدا بخور