2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک قبل بابت بورس

103 بازدید | 19 پست

دیروز تاپیک زدم ک ما از دنیا عقیبیم و دوستان گفتن خودت یکاری کن حالا ک شوهرت کاری نمیکنه منم دیروز رفتم اینترنتی ثبت نام کردم کد بورسی بگیرم ولی از اونجایی ک من یه سیمکارت به اسم خودم ندارم ک واقعا متاسفم برا خودم نتونستم تو سجام اهراز هویت کنم حالا میخوام ببینم چجوریه من کارا رو درست انجام دادم ؟؟دیگه باید چیکار کنم کجا برم مراحل بعدیش چیه من صفرم دعاتون میکنم راهنماییم کنین😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت خبر داره؟؟  فقط پول و سرمایه اصلیت رو وارد بورس نکن

داره ولی نداشتم مهم نبود بود چون خودش ک تلاشی نمیکنه حتی اگه ضرر هم کنم بازم من تلاشمو کردم بهتر از هیچیه بعدشم من در حد ده تومن میخوام بزارم

ن نتونستم تو سجام برم سیمکارت به اسم خودم ندارم

چراا؟؟منم سیمکارت ندارم به اسم خودم،سیمکارتمو مجرد بودم خریدم به اسم مامانمه،ولی ثبت نامم مشکل نداشت خیلی وقته تو بورسم

داره ولی نداشتم مهم نبود بود چون خودش ک تلاشی نمیکنه حتی اگه ضرر هم کنم بازم من تلاشمو کردم بهتر از ...

بابا دعوا داری ؟؟ چته 

به نظرم بورس خوبع 

ولی فعلا تو تبه ممکنه یهو ریزش کنه حواست رو جمع کن ولی

خب دیگه به شوهرت بگو ثبت نام کنه  سهام عدالت و بهانه کن بگو واسه خرید و فروشش باید سجام بگیری ...

نمیخوام برا اون سهام بخرم ...ان شالله سیمکارت میخرم یکی دو روز دیگه فقط این که کارا رو درست انجام دادم ؟ بعد سیمکارت گرفتن باید برم تو سجام بعد چیکار کنم؟

اول توی سامانه سجام باید ثبت نام کنید بعد برای احراز هویت یا حظوری میرید دفاتر پیشخوان یا از طریق اپلیکیشن سیگنال احراز هویت غیر حظوری میشید یک کد دریافت میکنید میشه کد سجام گام بعدی اینه که باید کارگزار براخودتون انتخاب کنید کارگزاری ها مثل بانک عمل میکنن براتون میخرن و میفروشن و یک سری کارهای دیگه  شما باید ببینید نزدیک ترین کارگزاری به شما کجاست میتونید اونجا برید و ثبت نام کنید البته قبلش باید توی سایت کارگزاری ثبت نام انجام بدید 

مردی از جنس جامعه🙂 به امید جهانی بدون خشم علیه بانوان سرزمینم 🌺
بابا دعوا داری ؟؟ چته  به نظرم بورس خوبع  ولی فعلا تو تبه ممکنه یهو ریزش کنه حواست رو جم ...

ن بابا شاید لحنم اینه 😁 از بس ب فکر نیست ادم حرصش میگیره هیچ تلاشی نمیکنه میخوام حداقل تو خونم یکاری مفیدی انجام بدم