2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قسمتت نیست ما یه فامیل داریم هی میزاد یکیش پسر شه نمیشه دوتام انداخته 😑

وای چقد بی رحمه

باور کن خدا بهش نمیده اینقده که قصی القلبه

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
وای چقد بی رحمه باور کن خدا بهش نمیده اینقده که قصی القلبه

الانم حاملس اون یکی بچه هاشم دخترن 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

اولی پسره دومی رو دختر میخوام چون کلا دوتا میخوام دوست دارم از هردو داشته باشم ربسک نمیخوام کنم

کار خوبی میکنی

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
الانم حاملس اون یکی بچه هاشم دخترن 

چن تا بچه داره

ایشالله هر چی خیره برات پیش بیاد گلم. من دوتا پسر دارم. و یه دختر یک ماهه

وای خدا چیکار کردی؟ شناسی باردار شدی دختر شد؟ خداحفظش کنه. 

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰
سر سومی لوله هامو بستن

قربونت برم خدا خواسته دیگه!خداروشکر کن برا گل پسرات.حتما صلاحت این بوده.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
وای خدا چیکار کردی؟ شناسی باردار شدی دختر شد؟ خداحفظش کنه. 

خدا خواسته شد عزبزم اصلا سومیرو نمیخواستیم پسرام بزرگن 12و شش ساله.

اصلا باردار شدم خودم باورم نشد از بس مراقب بودیم 

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین
خدا خواسته شد عزبزم اصلا سومیرو نمیخواستیم پسرام بزرگن 12و شش ساله. اصلا باردار شدم خودم باورم نشد ...

خدا هرسه تاش نگه داره واست گلم

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰
چن تا بچه داره

۳تا

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون