2777
2789
عنوان

پریود نشدن

153 بازدید | 25 پست

سلام من اقدامی ام ماه پیش ۹ خرداد پری شدم این ماه هنوز نشدم نه لکه ای ن چیزی فقط دو روز بود کمر درد شدید داشتم ازخون هم خبری نیست،ترشح کرم مانند دارم.تنبلی تخمدان هم دارم الان باردارم یان تجربه هاتون بگین ممنون

خدا جون خودت مواظب زندگیم باش🥰🥰

تست بزن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم منفی باشه ناراحت میشم

ترس نداره منم تاحالا منغی زیاد دیدم

تنبلی داری پریودت نامنظمه؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
ترس نداره منم تاحالا منغی زیاد دیدم تنبلی داری پریودت نامنظمه؟

پریودم نامنظم ۱۵ پریودی مدروکسی پرروژسترون خوردم تا ۱۰ روز ۸ روز از تموم شدن قرص گذشته

خدا جون خودت مواظب زندگیم باش🥰🥰
پریودم نامنظم ۱۵ پریودی مدروکسی پرروژسترون خوردم تا ۱۰ روز ۸ روز از تموم شدن قرص گذشته

اها این قرصو منم مصرف میکنم البته تنبلی ندارم دکترم تجویز کرده این ماه ۶روز بعد قطع قرص پریود شدم

برا این دورمم داده البته با قرصای دیگع

بغضیا میگن تا۱۴ روز جاداره پریود شی با این قرص ولی تا ۱۰روز معمولا باید بشی

خدا کنه نشم میخوام باردار بشم

انشاالله.کلومفین هم بهت داد؟

اها این قرصو منم مصرف میکنم البته تنبلی ندارم دکترم تجویز کرده این ماه ۶روز بعد قطع قرص پریود شدم ب ...

منم تنبلي دارم و چند ماه رازيانه خوردم و سر وقت پري ميشدم البته در حد لكه بيني تا اين ماهي كه گذشت س روز روي دوتا ال دي خوردم و جعفري جوشوندم افتادم رو خونريزي و از همون وقت متفورمين استفاده كردم و رژيم سفت غذايي الان تو اقدامم به نظرتون باردار ميشم؟

حاشا به من كه فخر كنم جز به صليب عيسي مسيح🙏🏻     خداوندم لطفا متيو كوچولو رو بزار تو دلم خيلي وقته منتظرشم😔🙏🏻🙏🏻 4محبت بردبار و مهربان است؛ محبت حسد نمی‌برد؛ محبت فخر نمی‌فروشد و کبر و غرور ندارد. 5رفتار ناشایسته ندارد و نفع خود را نمی‌جوید؛ به آسانی خشمگین نمی‌شود و کینه به دل نمی‌گیرد؛ 6محبت از بدی مسرور نمی‌شود، امّا با حقیقت شادی می‌کند. 7محبت با همه چیز مدارا می‌کند، همواره ایمان دارد، همیشه امیدوار است و در همه حال پایداری می‌کند.
منم تنبلي دارم و چند ماه رازيانه خوردم و سر وقت پري ميشدم البته در حد لكه بيني تا اين ماهي كه گذشت س ...

کلومفین خیلیی بهتره اکثر اونایی ک مصرف کردن نتیجه گرفتن شما امتحان کردی؟

لتروزول

انشاالله بارداری ب خودت استرس نده تااخر هفته صبر کن 

شنبه نشدی تست بزن

لتروزول

علايم تخمك گذاري داشتين؟

حاشا به من كه فخر كنم جز به صليب عيسي مسيح🙏🏻     خداوندم لطفا متيو كوچولو رو بزار تو دلم خيلي وقته منتظرشم😔🙏🏻🙏🏻 4محبت بردبار و مهربان است؛ محبت حسد نمی‌برد؛ محبت فخر نمی‌فروشد و کبر و غرور ندارد. 5رفتار ناشایسته ندارد و نفع خود را نمی‌جوید؛ به آسانی خشمگین نمی‌شود و کینه به دل نمی‌گیرد؛ 6محبت از بدی مسرور نمی‌شود، امّا با حقیقت شادی می‌کند. 7محبت با همه چیز مدارا می‌کند، همواره ایمان دارد، همیشه امیدوار است و در همه حال پایداری می‌کند.