2777
2789
عنوان

میاین عکس بازی ؟😂 بیاین

843 بازدید | 68 پست

از موهامون، چشمامون یا لبخندمون

بین این سه تا هرکس هرکدومو خواست 😂

حوصله م سررفته خب. 

من خودم موهای قشنگی دارم اول موهامو میذارم 😂😂

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی راه بندازید اقایونم شرکت کنن

اخه اقای محترم اینجا تاپیک کاکلا زنونس 

اومدی چی نگا کنی 😂

شیرین بهانه بود فرهاد تیشه میزد تا باور نکند صدای مردمانی که در گوشش میخواندند /دوستت ندارد/  

این قبل از رنگ کردن موهامه😅

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
یه چیزی راه بندازید اقایونم شرکت کنن

آقایون مو و چشم و لبخند ندارن مگه؟ 

آقایون مو و چشم و لبخند ندارن مگه؟ 

😂😂

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  
استیکرو بهتر میذاشتی😬این چیه آخه😂😂😂

برا خنده گذاشتم راستش 😂😂