2777
2789
عنوان

دوربین گوشی a30s کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 53 پست
 بگرد فرستادم

دیدم با لنز واید داری میگیری  حالتشو بزار روی اونیکی

من عاشق گیم  و حیوانات هستم. ارزو دارم همه خوشبخت شن و من هم با یک انسان باشم نه فقط با کسی باشم  شکل انسانه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بدبختم دیگه کارم فقط غصه اس گوشی خودمj7 بود گفتم یه چی بهتر بگیرم الان یه آشغال گرفتم دوربین مث ...

یه عکس میدی از تصویرش  اگه دوست نداری اینجا شخصی بده

من عاشق گیم  و حیوانات هستم. ارزو دارم همه خوشبخت شن و من هم با یک انسان باشم نه فقط با کسی باشم  شکل انسانه 
یه عکس میدی از تصویرش  اگه دوست نداری اینجا شخصی بده

شخصی نمیشه عکس داد عزیزم الان میزارم اینجا

ببخشید میشه بگی چی کار کنم واسه تایپ کردنش وقتی تایپ میکنم خود به خود کلمات من رو تغییر میده این الان مشکل داره یا باید تنظیم بشه

لبخند بزن اینم میگذره ❄
چجورییی

https://www.google.com/amp/s/kookmobile.com/%D9%88%DB%8C%DA%98%DA%AF%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D9%88-%DA%A9%DB%8C%D9%81%D8%AA-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B3%D9%88%D9%86%DA%AF-%DA%AF/amp/

شخصی نمیشه عکس داد عزیزم الان میزارم اینجا ببخشید میشه بگی چی کار کنم واسه تایپ کردنش وقتی تایپ میک ...

کورکشن اتو ماتیکو  تیکشو وردار 

نه عزیزم اینجا رو میگم که تو دوربینه گوشیت 🤦 یه اسکرین از اونجا بده