2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بالای سه سال دارن....

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم سه سال و هشت ماهشه خودم میشورمش ولی دست و صورتشو خودش میشوره.به قول خودش میگه یه دور من یه دور تو .دور اول خودش میشوره بعدم من 

من اگه مثل خیلیا بودم …الآن با خیلیا بودم …
من دخترم سه سال و هشت ماهشه خودم میشورمش ولی دست و صورتشو خودش میشوره.به قول خودش میگه یه دور من یه ...

خیلی خوبه،دختر من مث مولکول چربی اب گریزه😊😊😊

بیشتر از تنهایی از همدرد نامردت بترس
من پسرم 2 سال و9 ماهشه الان شاید 2 ماهه ک خودش برای دسشویی 1 خودشو میشوره و بعد میاد قشنگ مایع میزنه ...

اخه روشویی ما ارتفاعش زیاده ،خودش بخواد بشوره دستاشو کثیف کاریش زیاده،از چهارپایه هم میترسم،میگم نکنه بیفته

بیشتر از تنهایی از همدرد نامردت بترس
اخه روشویی ما ارتفاعش زیاده ،خودش بخواد بشوره دستاشو کثیف کاریش زیاده،از چهارپایه هم میترسم،میگم نکن ...

خوب من پیششم میگه مامان شیر رو بیار یه طرف دستم برسه.یا بغلش میکنم ولی دوست داره کارهاشو بکنه خییییلی کم هم خودم باش غذا میدم هروقت دیگه میبینه کثیف کاری میکنه میگه مامان خودت بهم بده.از وقتی تونست بشینه علاوه بر ظرف غذایی ک بهش میدادم یدونه هم دست خودش بود برای بازی کردن و تمرین کردن

اره اونموقع دیگه اجباریه

من مادرم چون تجربه داره گفتم

خودمم روانشناسی دانش اموزان مدارس رو خوندم در مورد این چیزا گفته

البته گفته نباید زورش کنید، خودش باید کم کم یاد بگیره