2777
2789
عنوان

بارداری سومم بود رفتم سونو آنومالی

9433 بازدید | 193 پست

سلام عزیزان من دوتا دختر دارم دومی تازه ۱سالشه 

دوباره ناخاسته باردار شدم 

خیلی امیدوار بودم ک خدا بهمون لطف کنه این یکی رو پسر بده ،ولی از اول همش حس میکردم دختره اما ته دلم خیلی ب خدا اعتماد داشتم ک اینو پسر میده 

چون دیگه ب هیچعنوان قصد بارداری مجدد رو ندارم 😔

اما رفتم سونو آنومالی و گفت ک دختره 

خداروشکر کردم برا اینکه سالمه 

ولی خیلی خیلی دلشکسته و  ناراحتم😢😔

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای کاش خدا ی دختر ب منم بده انتظار بده

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر

سلام عزیزم بهشتت تضمینی شد خواهر جان خوش به سعادتت 

شما جوان‌های عزیز به توفیق الهی شکست آمریکا را خواهید دید؛ به توفیق الهی به زانو در‌آمدن صهیونیسم را خواهید دید؛ به توفیق الهی عظمت و عزّت نهایی ملّت ایران را مشاهده خواهید کرد : رهبر عزیز انقلاب

خداروشکر کن و ناراحت نشو اصلا من بچه اولم باردارم لک بینی دارم و شیاف استفاده میکنم هنوز صدای قلبش هم نشنیدم ولی داغونم فقط بگو شکر که سالمه واس منم دعا کن سالم باشه

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘

درسته ادم هر چی نداره دلش میخواد ولی ما هم سه تا دختریم اینقدر خوبه ک نگو بابام همیشه میگه خرجتون زیاده ولی رحمت هستین 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ان شاالله خیرو برکت بیاره تو زندگیت شادی وخوشحالی اونقدر که حس نداشتن پسرو هیچوقت احساس نکنی.....درسته آدم دوست داره از هر کدوم داشته باشه هردو جای خودشون,ولی اصلا ناراحت نشو خیلی پسرا هستن روی تموم پسرارو سیاه کردن...همسرت چه جوریه اونم ناراحت شد

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........