2777
2789
عنوان

فرشته های من بیاید فالتون بگیرم :)

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 50 پست
من خدمم مهری ام الان میذارم عزیزم .. دارم به ترتیب میذارم :)

تیرررر

اگر چشمات می بینه لایک نکنننننننننن  می هیچی دوباره برگشتم ۵ساله اینجام انقدر که بعضی گزارش زدن رفتم تو تعلیق ..من دیگه هیچ وقت عکسمو نمی زارن مریضین میگین بزار وقتی میزارم میگین خوب خوشگلی شورشو در آوردی آنقدر عکس گزاشتی باید بهت بگم تویک حسود بدبخت عقده ایی هستی درگیر مریض ...بهم یاد دادن همیشه با آدمایی که مشکل مغزی دارن حرف نزن بعضی واقعا خیلی بیشعورن اینجا تمام.  

طالع ماهانه تیر 1399 برای متولد تیر 

اگر با دوست در ارتباط هستید و زیاد با این افراد گپ میزنید متاسفانه دوستان خوبی ندارید و همه این افراد ظاهر خوبی با شما دارند و در لباس دوست با شما هستند. به یک ذکر متوسل شده اید و این ذکر برای شما خوب و مثبت است و از این ذکر در بسته ای به روی شما باز میشود و حاجت روا می شوید. از فردی در حال حاضر دور هستید و این دوری شمارا خیلی ناراحت میکند و عذاب می کشید ولی به خودتان بیایید و سعی کنید با این دوری کنار بیایید چون چاره ای جز تحمل این شرایط را ندارید و از خداوند طلب صبر کنید تا ده روز آینده در شرایط مالی خوبی قرار می گیرید و پولهای زیادی پشت سر هم به دست شما میرسد ولی سعی کنید در دخل و خرجتان مراقب باشید و بیهوده خرج نکنید چون این ماه ماه پرخرجی دارید و هزینه زیاد دارید. غم و غصه زیاد در زندگی دارید که گاهی از این ناراحتیها خسته می شوید و بغض و گریه دارید و تا گریه نکنید آروم نمیشوید ولی این ناراحتی شما تاوان یک بدی است که به فردی کردید و حالا داريد چوبش را میخورید.به توصیه فالوده گوش دهید و اگر به کسی بدی کردید طلب آمرزش کنید و حلالیت بخواهید اگر در قید حیات است. تولدتان مبارک به زودی افراد زیادی باهدیه و سورپرایز به دیدن شما می آیند و به شما کادو و هدیه میدهند که شما از گرفتن این هدایا دلتان شادمی شود و خوشحال می شوید و توجه این افراد دلتان را جلا ميدهد و آرامش می گیرید.فضول وخبرچین زیاد دارید و افراد

زیادی جاسوسی شما را میکنند ولی دست خالی هستند ولی سر ک میکشند و روی دخل و خرجتان بیشتر فضول دارید. با یک مسافر راه دور که از خارج از کشور یا شهر می آید تماس و دیدار دارید که از این فرد هیجان زیادی دارید. چند تا موفقیت پشت سرهم دارید که این موفقیت ها شما را در چشم و نظر می اندازد پس دعای چشم زخم دنبال تان باشد.به یک مجلس دعوت می شوید که یا بله برون یا نامزدی است که خیلی در این مجلس دلتان باز می شود ولی یک اشک در چشم شما حلقه میزند و یک دفعه بابت چیزی دلتان می گیرد و بغض می کنید. اگر متاهل هستید از دست همسرتان زیاد حرص میخورید ولی چاره ای جز سکوت ندارید و اگر بخواهید حرف بزنید کارتان به بحث و مشاجره کشیده میشود پس سکوت کنید بهتر است ولی روزهای خوبی پیش رو دارید و از این اوضاع بیرون می آیید.

فالوده در طالع متولد تیر میبیند که چندتا میهمانی و دورهمی دارید که بعد از یک مدت طولانی دیدن یک سری افراد شما را شاد میکند طوری که از ته دل می خندید. نذری دارید که در ادا کردن این نذر تنبلی می کنید ولی حتما نذرتان را ادا کنید چون این نذر بستگی در زندگیتان می اندازد. با یک افسانه نام یک ناراحتی و دلخوری در پیش دارید که از یک سری حرف و سخن است و این حرفها باعث ناراحتی بین شما می شود. روز 16 و 26 این ماه روز خوبی برای افراد این ماه است دست به خیر هستید و همین باعث میشود که دعاهای خیر زیادی پشت سر شماست. اگر اولاد پسر دارید از پسرتان دلخوری مالی زیادی دارید و در این روزها شمارا خیلی ناراحت میکند و حرص میدهد ولی آخر و عاقبت خوبی
دارد. نگران نباشید اگر دردی جسمی دارید و اصلا اهمیت نمیدهید سعی کنید اهمیت بدهید و دنبال روی این درد باشید چون این دردرود به روز شدیدتر می شود و شما بیشتر آزار می بینید واذیت میشوید.

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طالع ماهانه تیر 1399 برای متولد مرداد

استرس و نگرانی زیادی دارید که این استرس ها شما را کلافه کرده یا میکند ولی زود برطرف می شود حتی اگر احساسی یا مالی با کاری باشد ولی برای چند روز در استرس هستید در انتظار به سر می برید ولی خبری مهم شما را از این انتظار بیرون می آورد و دلتان شاد میشود از جایی که فکرش را نمیکنید .یک خبر خوب از فالوده برای مرداد ماهی ها اینکه یک پول برای شما می آید که آمدن این پول دلتان را شاد می کند طوری که از ته دل میخندید. پیشرفت دارید اگر شاغل هستید و کارتان به زودی رونق می گیرد و از لحاظ کاری در شرایط خوبی قرار میگیرید. فردی که (س) یا (ش) دارد دائم خبرچینی و جاسوسی شما را میکند مراقب باشید و حواستان را جمع کنید چند تا دورهمی در این ماه دارید که خانوادگی است یا با دوستان است ولی در این دورهمی ها به شما خیلی خوش می گذرد فقط حسود و دشمن در این جمع ها وجود دارد. اگر در فکر یک تغییر ظاهر هستید و می خواهید ظاهرتان را تغییر بدهید این کار عملی می شود و از این بابت به موفقیت و آرامش می رسید. قصد جابجایی دارید ولی برای این جابجایی دودل هستید و تردید دارید ولی این تردید زودگذر است و رفع می شود.

اگر محمد هستید یک خطر از سرتان رد که این خطر از چشم نظر است صدقه بدهید. قرآن را زیاد بخوانید خواندن قرآن برای شما خیر است و باعث می شود  دردسرهای شما برطرف شود و حل شود.فالوده برایتان میبیند که اگر در اسم يا فامیل شما (و) دارد یک معامله با یک شراکت دارید که برای این شراکت دلشوره دارید و میترسید ولی این شراکت خیر است فقط باید حواستان را جمع کنید تا متضرر نشوید. سفری هوایی  دلتان میخواهد که این سفر را میروید و خیلی به شما خوش میگذرد و در این سفر اتفاقات خیلی خوبی برای شما می افتد که این اتفاقات برای شما به سربلندی ختم می شود. روزهای خوبی دارید که این روزها

برای شما خاطره میشود. اگر قصد آموزش و یادگیری کاری یا چیزی را دارید این آموزش انجام می شود و به هدفتان می رسید و اگر با این یادگیری قصد کسب در آمد دارید این کسب در آمد امکان پذیر است و راه در آمد برای شما باز می شود.

این ماه ماه پرباری است و این ماه از لحاظ کاری یا مالی برای شما مثبت است. چندتا دربسته برای شما باز میشود که این لطف خداونداست.بن بست های فکری زياد داريد و فکرتان درگیر یک موضوع احساسی است و به یک موضوع احساسی زیاد فکر میکنید و اگر با فردی قهر هستید یا کدورت دارید این فرد به سمت شما
برمیگردد و از فکر و خیال عشقی بیرون می آیید و اگر فردی را دوست دارید و با او مشکل دارید او را خواهید دید و در این دیدارها از یک سری بن بست و فکر و خیال خلاص می شوید و دوباره آرامش به سمت شما برمیگردد ولی اگر به ازدواج با این فرد فکر میکنید یا دوست دارید با این فرد جفت شوید این کار امکان پذیر است فقط زمان میبرد و صبر دارد چون در این راه مخالفان زیادی دارید. درد کمر زیاد دارید و این درد کمر شاید کارتان را به دکتر بکشد و دوا و درمان دارید.اگر ضرر مالی داشتید این ضرر مالی برای شما جبران می شود و این به خاطر راه روزی است که برای شما باز میشود.خیلی خوب است فالوده در طالعتان میبیند که طلوع خورشید دارید و یک اتفاق خیلی بزرگ در زندگی شما می افتد که باورتان نمی شود و این خواست و یاری خداوند است. از یک حسن خوشحالی دارید و این به خاطر خبری مهم است.

طالع ماهانه تیر 1399 برای متولد شهریور

چند قطره اشک دارید در یکی از روزهای این ماه دلتان میگیرد و گریه میکنید این گریه خوب است و سبکتان میکند. اگر آقا هستید مراقب سلامتی تان باشید ممکن است یک رختخواب و مریضی داشته باشید که در بستر میخوابید.در چند بلاتکلیفی احساسی هستید.اگر مجرد هستید و روی علاقه فردی دچار شک و تردید هستید این شک و تردید پوچ میشود و این علاقه و دوست داشتن هست فقط خودتان تردید دارید. به یک ذکر متوسل شديد و نذر کردید و از این دگر حاجت روا میشوید.خیلی با دل شکسته نذر کردید و این ماه حاجت روا خواهید شد. اگر خانم هستید و مجرد هستید یک خواستگار دارید و پیشنهاد ازدواج دارید که این مورد ازدواج خیلی پر بار است فقط انشاالله به ثمر برسد.یک سری از افراد این ماه در شرایط تقسیم مال ارثی هستند که چند میز گرد دارید که این میزگردها به ثمر می رسد و این مال تقسیم می شود و این ارث برای شما می آید و با این مال یک سری از نقشه های مالی شما به نتیجه می رسد و چندتا جرو بحث خانوادگی دارید که بیشتر این جر و بحث ها اگر متاهل هستید با همسرتان است و خیلی حرص و جوش میخورید. از این مال ارثی یک قدرت بزرگ را به دست می آورید فقط این قدرت شما را در چشم و نظر می اندازد باید صدقه بدهید. درد پا دارید که این درد پا برای چند روز شما را اذیت می کند. اگر قصد دارید با فردی قطع رابطه کنید یا کسی را از زندگیتان کنار بگذارید این کار را از روی عصبانیت و لجبازی انجام می دهید ولی پشیمان می شوید و افسوس میخورید.اگر موتور سوار هستید یک خطر تصادف دارید مراقب باشید و آهسته برانید.با یک مریم نام گفتگوی تلفنی دارید که این گفتگو در هر رابطه که هست باعث خنده و شادی میشود. افرادی که متاهل هستند ودختر یا پسر دم بخت دارند یک مراسم دارید

که برای این مراسم که مربوط به فرزندتان می شود دچار استرس و نگرانی زیادی هستید که برای این مراسم بدو بدوی زیادی دارید ولی این مراسم با وجود نگرانی زیاد به سرانجام میرسد و این استرس های شما بی مورد و پوچ است و اگر مراسم ازدواج باشد این ازدواج عملی میشود و سر میگیرد شاید مراسم عقد یا نامزدی باشدولی شاید در یکی از این مراسم ها یک گریه و بغض داشته باشید که این بغض و گریه از دلتنگی برای شخصی است 🌹

خبر خوش  این است که اگر فردی از زندگی شما رفته خودش رفته دوباره به سمت شما می آید و آرزو شما بر آورده میشود و به یک خواست بزرگی دست پیدا میکنید. یک جابجایی دارید که این جابجایی شاید وسایل منزلتان باشد و قصد دارید یک سری از وسایل منزل را عوض کنید و عوض می کنید و از این بابت خوشحال هستید. یک کار اداری یا قانونی دارید که این کار اداری باعث عصبانیت و حرص و جوش شما میشود ولی آخر و عاقبت آن خیر است فقط خیلی در این مسیر دردسر می کشید و حرص و جوش می خورید.اگر شاغل هستید و شغل دولتی دارید صاحب یک پست و مقام می شوید و به یک مقام می رسید و این پست باعث میشود که حسود زیاد پیدا کنید و روی در آمد شغلی شما تاثیر میگذارد و در آمدتان زیاد می شود. از فردی که دوستش دارید یک رنجش و ناراحتی دارید که این رنجش طول میکشد و زمان میبرد تا دل شکسته شما ترمیم
شود.که یک راز برای متولدین این ماه فاش می شود که فاش شدن این راز برای چند روز شما را هیجان زده میکند و با تعجب زیادی همراه میشوید.

بهم معرفیش میکنی منم میخوام 

تلفنی نمیگیره حظوری میگیره 

بعد معرف باید داشته باشی من چند روز پیش زنگ زدم بهش گفت قیافت یادم نیست بگو معرفت زنگ بزنه گفتم در ارتباط نیستم دیگ گفت پس شرمندتم😐

خدایا گاهی نگاهی😔😘
تلفنی نمیگیره حظوری میگیره  بعد معرف باید داشته باشی من چند روز پیش زنگ زدم بهش گفت قیافت یادم ...

وا چرا بایدحتما معرف داشته باشی!

چقد ازت پول گرفته بود

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

بچه ها بقیه شو که مال نیمه دومه ساله  توی تاپیک دیگه ای میذارم .. اینه آدرسش

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4613563/بیاید-فال-خودتونو-شوهرتونو-بخونید-اینجا-نیمه-دوم-سال