2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 33 پست
گفتم کاش این یه روزم کار نمیکردی

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

میگفتی والا شاخ غول نشکستی 

همه مردها میرن سرکار ، پول درمیارن

اینجوری میکنن با زن و بچه هاشون ؟

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزد بودیم تازه ده روزه عروسی کردیم

عزیزم از الان باهاش اتمام حجت کن بگو باید مرتب بری سرکار وگرنه از زندگی عقب می افتیم ،مجبووورش کن یه شغل دائم پیدا کنه وگرنه تنبل بار میاد بیچاره میشی تا اخر عمرت خدایی نکرده

عزیزم از الان باهاش اتمام حجت کن بگو باید مرتب بری سرکار وگرنه از زندگی عقب می افتیم ،مجبووورش کن یه ...

الان قهره پشت به من خوابیده فردا هم میخواد بره سر کار اگ از اونور اومد کله ام رو تو دهنش نکرد حتما میگم بهش

الان قهره پشت به من خوابیده فردا هم میخواد بره سر کار اگ از اونور اومد کله ام رو تو دهنش نکرد حتما م ...

منه احمق اوایل عروسی هیچ خرجی نمیکردم هیچ لباسی نمیخریدم یه بار 150تومن لوازم آرایش خریدم کلی از شوهرم معذرت خواهی کردم که زیاد شده، همه طلاهامو الکی فروختم دادم قسطای شوهرم اونم دوماه دوماه بیگار میخوابید خونه چون میدونست که منه احمق کوچکترین خرجی ندارم مادرشوهرمم همش میگفت هیچی نخر اسراف نکن😞 منم سااااده ،الان خیلیییی پشیمونم 

منه احمق اوایل عروسی هیچ خرجی نمیکردم هیچ لباسی نمیخریدم یه بار 150تومن لوازم آرایش خریدم کلی از شوه ...

منم اوایل نمازدی خیلی کمکش کردم و هیچ خرجی رو دستش نزاشتم الان توقعش زیاد شده لندهور منم طلا دارم ولی عمرا بفروشم  دیگ به خودم اومدم

سر کار نمیرم ولی کارهای خونه مگه کمه 

از همین اول هرماه یه مبلغ معین مثلا 500هزارتومن بگیر برای خودت بگو من زنم خرج آرایشگاه دکتر زنان ،لباس زیر و لوازم آرایش و .... دارم باید همیشه پول پیشم باشه بگو وظیفته بایدبدی ،براش جا بنداز که حتما باااید این پولو بهت بده ،به خودت و خونه زندگیت و غذاهات و اینا برس بفهمه زندگی متاهلی خرج داره و باید مسئولیت پذیر باشه طلا و اینا ازش بخواه