2777
2789
عنوان

مهریه

248 بازدید | 23 پست

میخوام مهریمو بزارم اجرا واسه طلاقم. ولی میدونم خودشو خانوادش سکته میکنن از این حرکت چون بشدت خسیس هستن.و هر کی مهریه میگیره میگن طرف چه عوضی بوده مهریه برا چی شه. میدونم منم مهریه بگیرم قطعا نفرین هایی که پشتم میفرستن و اذیت میکنن. و نمیدن. خودم میخواستم نزارم اجرا ولی خانوادم اجازه نمیدن و میگن این حق توا باید یه پشتوانه کوچیک داشته باشی چون بچه هم داری. نظر شما چیه. خیلی استرس دارم برای این کار. هنیشه به چشم یه دختر نجیب بهم نگاه کردن و تعریف کردن با این کار میگن دختره ی فلان شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه ولی دیگه باید دست از ازدواج دوباره بشوری

یعنی چی. آره دیگه خانوادم میگن تو که بچه داری دیگه نمیتونی ازدواج کنی پس یه پشتوانه مالی بایذ داشته باشی مهریه بگیر

کار بدی نمیکنی  نفرین هم بی اثره

وای یکی تو فامیل مهریه گذاشت اجرا پشتش گفتن دختری ه عوضی ماشینو از زیر پای شوهرش کشید بیرون چجوری دلش اومد. مهریه چیه این زنا راه انداختن گوش میبرن دزدی میکنن 😐

مطمئن باش وقتی واسه یه لقمه نون دنبال کار گشتی یا بعضیا گفتن به مطلقه کار نمیدیم یا ناراحتت کردن ذهن ...

مامانم میگه تو ساده ای اون شوهرت اونقد خسیسه سر هزارتومن خودشو تیکه تیکه میکنه اگه اون زن بود مهریرو تا قرون آخر ازت می‌گرفت

مامانم میگه تو ساده ای اون شوهرت اونقد خسیسه سر هزارتومن خودشو تیکه تیکه میکنه اگه اون زن بود مهریرو ...

اره منم مثل تو ساده ام چشماتو روی احساسات و فکر بقیه و هرچیز دیگه ای ببند و فقط فکر اینده خودتو بچت باش