2777
2789

از ۲۴ سالگی جدی شروع کردم

الآنم یه سال میگذره و آشپزیم حرف نداره😍⁦❤️⁩

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ ام دبستان

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁

از پنج سالگی یه چیزایی میپختم😁😁

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

من 12 13 سالگی.. یادمه مامانم موقع گل های زعفران منطقه ما میرفت روستا و یک دو هفته نبود من دبستان بودم شبا غذا درست میکردم برا ناهار😁😭🙄

الان که19 سالمه  ازدواج کردم خدا رو شکر خوبه آشپزی.. مادر شوهر تعریف میکنه 😌 😁

جدی میگی دختر من رفته تو 10 سال فقط بلده چای دم کنه

بله علاقه ی زیادی داشتم و حتی برا روز معلم کلاس پنجم ب تنهایی کیک خامه ای پختم ک عالی شد 

و تا جایی ک یادم میاد هیچ وقت مادرم کنار دستم نبوده 

الا دیگ حرفه ای کار میکنم و شاگردام بزرگتر از خودمن همه 

یادم نمیاد😐

بعضی از آدم ها                                                         زیرسنگینی حجاب هم                                                وقیحند!                                                                 بعضی از آدم ها                                                       باپریشانی موهایشان هم نجیب...                              وقاحت و نجابت در《ذات》آدم هاست