2777
2789
عنوان

عشق ب همسر

316 بازدید | 32 پست

من‌شوهرمو خیلی دوست دارم خیلی اونم همینطور ..ولی شوهرم روزی چند بار بهم میگه ک دوستم داره از بیرون ک میاد اول بوسم میکنه بعد میره داخل ولی من اصلا نمی تونم بهش بگم ک دوسش دارم اونم همش ازم می پرسه ولی من‌ خودمو می زنم ب اون راه با این ک خیلی دوسش دارم و نمی تونم ازش دور باشم ولی نمی تونم ببوسمش شما ی راه حل بدین ک چطور روم باز بشه و بهش بگم یازده ساله ک عروسی کردیم

الهی لحظه ای مارا به حال خود رها نکن  

😮😮😮😮

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

یا خدا شما دیگ کی هستین 

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4591792&slug=تایپک-سیل-صلوات-هدیه-به-امام-رضا-تا-روز-میلادش-حاجت-درا-بیاید-انشالله-همه-دست-پر&postId=143368364

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

بپر بغلش بوسش کن بابا😉😉

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

یازده سال رابطه نداشتین؟

همونجوری که اون موقها بوسش میکنی از در امد تو بپر رو کولش تا میتونی ماچش کن😂😂😂

در تاریخ 1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤             باران رحمت الهی همیشه می بارد تقصیر ماست که کاسهایمان را برعکس گرفته ایم🌧🌂☔

چه قدر قشنگ که بعد ۱۱ سال هم چنان این قدر رفتارش باهاتون عاشقونس😍

من پیشنهاد میکنم با پیامک شروع کنید

مثلا یهو وسط روز بهش پیام بزنید رضا جان مواظب خودت باش،خیلی دوست دارم⁦❤️⁩

یا آخر هر پیامکتون عاشقتم و دوست دارم باشه

بعد دیگه عادی میشه براتون و حضوری راحت تر میتونین به هم بگین

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

خدا شفات بدع چرا نمیتونی ببوسی  

یادش ب خیر من از در میومد اویزونش میشدم تا وقتی ک پیش هم بودیم حیف ک گذشت...

وقتی یادم میوفته کیا تو زندگیم برام مهم بودن ، سرم میگیرم بالا تُف میکنم تو اسمون تا برگرده تو صورتم :/
چه قدر قشنگ که بعد ۱۱ سال هم چنان این قدر رفتارش باهاتون عاشقونس😍 من پیشنهاد میکنم با پیامک شروع ک ...

تو پیام‌ همیشه بهش میگم ولی حضوری اصلا نمی تونم

الهی لحظه ای مارا به حال خود رها نکن