2777
2789

من خودم با عشق ازدواج کردم  تو ۲۱ سالگی ولی به نظرم عشق نبود بچهگی بود جو بود اصلا به نظرم عشق بین زن و مرد وجود نداره هر چی باشه برا هم عادی میشن ! شاید فقط یه گرایش جنسی باشه ! الان که ۳۳ سالمه به این نتیجه رسیدم 

که  

به جز عشق به خدا و عشق مادر به فرزندی به نظرم عشقی وجود ندارد 

خدایا شکرت 🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت با عشق ازدواج کردی 

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍

نمیدونم در واقع من شوهرم خیلی دوست دارم ولی عاشقش نیستم😐اون میگه عاشق ولی نمیدونم شاید اونم دوست داشتن شدیدش میگه عشق

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                                           
نمیدونم در واقع من شوهرم خیلی دوست دارم ولی عاشقش نیستم😐اون میگه عاشق ولی نمیدونم شاید اونم دوست دا ...

مثل من . ولی عشق وجود داره اما واقعیش خیلی کمه. 

بعدا وجود نداره یا الان یا هیچ وقت. ❤