2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

وای من عاشق این شعرم 😃🤩😍

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 
تایپیک نه وتاپیک😐😂😂

از اونایی هستی ک مو رو از ماست میکشن بیرون😂😁

تلاش کن....‌......تلاش کن                                                                                                                 در تاریخ  99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد 

منم دلم تاپیک پر بازدید خواست از اینا😁

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی

حالا تاپیکا پربازدید الان

خواهرشوهرم دهن کجی کرد

شوهرم بهت گفت کثافت

مادرشوهرم خونمون رفت دسشویی گوزید

.

.

.

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

حالا تاپیکا پربازدید الان خواهرشوهرم دهن کجی کرد شوهرم بهت گفت کثافت مادرشوهرم خونمون رفت دسشویی ...

فقط مورد آخری😅😂🤣🤣

تلاش کن....‌......تلاش کن                                                                                                                 در تاریخ  99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد 
😂😂😂تعریفه؟

آره تقریبا چون من به شخصه اصلا متوجه اون ی پشت پ نشدم😄