2777
2789
عنوان

درد اطراف ناف

153 بازدید | 6 پست

تو بارداری طبیعیه 😞خیلی نگرانم از صبح هی میگیره ولی می کنه 

5 هفته هستم 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

عادیه رحمت داره جا باز میکنه

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
عادیه رحمت داره جا باز میکنه

آخيش خیالم راحت شد ☺️ایشاالله هر چی میخوای بخدا بهت بده 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه

ممنون عزیزم 😘 

آخيش خیالم راحت شد ☺️ایشاالله هر چی میخوای بخدا بهت بده 

استراحت زیاد داشته باش گرمی های زیاد مثل زنجبیل عسل جیگر آب هویج نخور قند مصنوعی مثل شیرینی و آبمیوه صنعتی نخور نمک رو هم رعایت کن

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
استراحت زیاد داشته باش گرمی های زیاد مثل زنجبیل عسل جیگر آب هویج نخور قند مصنوعی مثل شیرینی و آبمیوه ...

چشم عزیزم حتما 😍 

غذام کلا نمک نداره 😁