2777
2789

صورتم و گردنم همش جوش میزنه..پوستم همش چربه روزی سه بار با ژل شستشو میشورم..خیلی وقت پیش رفتم پیش دکتر ازمایش دادم بم قرص راکوتان داد..الانک کرونا اومده میترسم بخورم چون میگن سیستم ایمنی بدن میاره پایین.موندم چیکار کنم این جوشا کلافم کردن جان من هرکی روشی بلده کمکم کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه از هیچی جواب نگرفتی فقط زیر نظرپزشک بخور

دوستان تاپیک منم بیاین به کمکتون نیاز دارم 😘

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
برو دکتر  آزمایش بده اگه بدنت مشکلی نداره با مشورت دکتر شروع کن

پیش دکتر رفتم قبل کرونا ازمایش دادم ک اینارو داد اما بخاطر اینک سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه میترسم بخورم

من مصرف میکردم و نشنیدم که سیستم ایمنی و بیاره پایین ، فقط برای کبد خوب نیست که اونم هر ماه باید آزمایش بدی که خدایی نکرده اگر تغییر ایجاد کنه نخوری دیگه، کلا هم دوره اش شش ماه پس جای نگرانی نیست، باز هم خودت تحقیق کن 

چند وقته میخوری؟ بعد از چند وقت تاثیرشو دیدی؟

بعد یکماه نتیجشو میبینی بستگی داره دکتر بگه روزی یکی بخوری یا روزی دوتا چون باتوجه به وزن وشرایط تجویز میکنن

اولش جوشات بیشتر میشه نگران نباش

بعد یکماهو نیم یا دوماه کامل صاف میشه