2777
2789

شماهم مثل من از اینکه بچه تون شیرخشکی شد ناراحتین؟ من نمیخوام دور بریام بدونن بچم شیرخشک میخوره چه شیرخشکی میدین و راضی هستین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این حرفا چیه عزیزم ممکن هر زنی به هر دلیلی نتونه شیر بده شیر خشک که عیب نیست 

شیر خشک اپتامیل من میدم و sma 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

نه اتفاقا خیلی هم خوشحالم.البته من شیرخودم کم بود دیگه ندادم.من شیر بیومیل میدم.راضی ام

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

ناراحت چرا سم نمیخوره که بچه 

اتفاقا من خیلی راحت کنار اومدم 

از سه ماهگی قطع کردم شیرمو و شیر خشکی شد 

من سیمیلاک توتال کامفورت میدادم 

دوست عزیز خواهشا دیدگاهتون و وسیع تر کنید اینجوری و با این طرز فکر بچه رو اذیت خواهید کرد

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

حرفای بقیه اذیتتون نمی‌کرد؟

اصلا، مگه میشه جلو دهن دیگران گذشت، من به رک بودن معروفم، یه بار حالت دلسوزانه همسایه مادرشوهرم که اومده بود تو دو ماهگی بچه ام ببینه گفت آخی کاش یه جوری شیر خودت بدی، گفتم دو ماه بچه داره شیر خشک میخوره ما دیگه عادت کردیم عزاداری هامونم کردیم چله ام گرفتیم شما هنوز ناراحت شیر مادری، چنان بنده خدا کپ کرد، مادرشوهرمم بنده خدا جا خورد، به کسی ربطی نداره، من حس خوبی به شیر دادن به بچه نداشتم، دخترمم سینه راحت نگرفت منم از خدا خواسته هیچ تلاشی نکردم