2777
2789
سلام شوهرم هفته بعد یه مصاحبه کاری داره یه دعا یا ذکر یا هرچیزی که بلدین میخوام که وقتی رفت واسه مصاحبه سریع قبولش کنن و کارش درست بشه و بره سر کار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ان شا الله که براش بهترین و مناسبترین کار جور میشه.با خوندن ٣مرتبه نادعلی قبل از مصاحبه خیلی موافقم.
اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.
عزیزم قبل از هر کاری باید اعتقاد سفت و سخت داشته باشی بهش که کارت رو راه میندازه و گره گشاست این اعتقاد نصف راهه نصف دیگه ش ختم و نذر هست ان شاالله کا رش درست میشه ، من برای این کارها 14تا نمک نذر امامزاده صالح میکنم جواب میگیرم شما هم امتحان کن
من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد

بعد از  گذشت ۷ سال از تاپیکت دارم جواب میدم😃

آیه ۹ سوره یاسین رو بخونید فوت کنید کف دستتون دستتون رو به حالت مشت ببندید،برید پیش اون شخص ک کارتون گیره پیشش و پیشش دستتون  رو باز کنید

رد خور نداره

.
بعد از  گذشت ۷ سال از تاپیکت دارم جواب میدم😃 آیه ۹ سوره یاسین رو بخونید فوت کنید کف دستتون ...

عزیزم مهم نیست کف کدوم دستمون فوت کنیم؟ 

چون منم این هفته مصاحبه دارم. فقط برای مصاحبه جوابه یا کلا هرجا بخوای زبون طرف بسته بشه؟