2777
2789
عنوان

فضای مجازی

85 بازدید | 16 پست

خوبه یا بد؟ من مجردیم همه برنامه هارو داشتم ... بعداز ازدواج گوشیم خراب شد شوهرم گوشی خودشو داده به من چون خودش استفاده نمیکرد ازاین گوشی دکمه ای ها دم دستشه . 

وبه من کم کم فهموند که از فضای مجازی خوشش نمیاد من همه رو‌پاک کردم الان دلم واسه چت کردن با دوستام تنگ شده به نظرتون اشتباه کردم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا منم قبلا هم اینستا داشتم هم تلگرام و هم واتساپ شوهرم همه رو پاک کرد گفت خوشم نمیاد همش پلاسی تو ...

دقیقا مثل من میگف خوشم نمیاد همش سرت تو گوشیه خب البته خودشم نداره اگه داشت و منو نمیزاشت اون بحثش جدا بود

به نظرت بهش بگم بازم عضو شم یا اصلا نگم روش زیاد میشه؟

ببین من کاری ندارم خوبه یا بد..مجازیم هم خوبی داره هم‌زشتی..بستگی داره چطوری استفاده کنی ازشون..اگ‌نظرخودتم همینه یعنی دلت میخاد داشته باشی نصب کن‌بنظرم این‌چیزی نیس ک نیاز ب اجازه داشته باشه حق شخصی وانسانیته..من خودم تل‌‌وانس اپ..اسکایپ..سروشم داشتم‌حتی لازمم‌نشد پاک کردم..ایسنتام دارم ک یکم غرمیزداولاش چون خودش نداره منم هربار توجیحش میکردم‌.همین الان‌کلا مشکلی نداره...درکل هرکاری ک دوست داری‌بکن

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...
الان یه مدته فاصله گرفتم میبینم همش الکی بوده فقط وقتم تلف میشده 

اره ولی تو جمع یکی ازم ایدی تلگرام اینا خواستنی میگم ندارم شوهرم دوس نداره یه جوری نگا میکنن میکن شوهرت چقدر طرز فکرش قدیمیه

ممنون عزیزم الان شوهرت اینستا نصب کنه تو ناراحت نمیشی؟

نه خوشحالم میشم😅بعضی وقتا میگم‌نصب کن دیگه دلم میخاد از اینستا یچی واست بفرستم نمیتونم☹

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...
نه خوشحالم میشم😅بعضی وقتا میگم‌نصب کن دیگه دلم میخاد از اینستا یچی واست بفرستم نمیتونم☹

ولی من دوس ندارم فضاش خیلی بده واقعا البته اگه بره مشکلی ندارم ولی خودم نمیگم نصب کن 

ولی من دوس ندارم فضاش خیلی بده واقعا البته اگه بره مشکلی ندارم ولی خودم نمیگم نصب کن 

میگم ک بستگی داره چه استفاده ای بکنی..الان اینستا من محتواش و حتی قسمت سرچ‌یا اکسپلورش فقط مربوط ب چیزایی میشه ک سرچ کردم..مثل جاهای تفریحی و بکر...نجوم وفضا..متنای ادبی و فلسفی و چنتا بازیگر موردعلاقم..یا معرفی کتاب و...هیچ چیز غیراخلاقی توش نیست..گاها خود به خود میاد ولی مهم‌نیس