2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از کجا تهیه کنیم قیمت؟

قیمتشو دقیقا الان نمیدونم 

ولی داروخانه میتونی تهیه کنی 

فکر کنم دیجی کالا هم داره اما من  توصیه میکنم داروخانه بهتر باشه 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...
چند گرفته بود؟ چقدر اثر داشت براش؟

نمیدونم اینا رو ازش نپرسیدم فقط گفت اثرش خوب بوده گفتم عوارض داشت گفت چند روز اول خوابت بهم میریزه.اتفاقا منم  دوس دارم بگیرم .دیروز تو نت سرچ کردم ۳۸۰بود.

چند گرفته بود؟ چقدر اثر داشت براش؟

عزیزم از این قر صها و پودر های لاغری اصلا مصرف نکن خیلی ضرر دارن و باعث از بین رفتن کلیه یا کبد و غیره میشه اگه میخوای لاغر شی فقط باید رژیم بگیری و ورزش کنی همکار زن دادشم واسه لاغر شدن قرص از داروخانه گرفت و مصرف کرد بعد از یک ماه ده کیلو کم کرد ولی یهو کلیه هاش از کار افتادن و مجبور شد بیمارستان بستری شه همونجا بخاطر پایین بودن سیستم ایمنی بدن و از کار افتادگی کلیه ها ویروس کرونا گرفت و فوت کرد بنظر من اصلا ارزش نداره بخاطر لاغر شدن ناقص بشیم یا بمیریم راه ساده واسه لاغر شدن تبعات هم داره

نمیدونم اینا رو ازش نپرسیدم فقط گفت اثرش خوب بوده گفتم عوارض داشت گفت چند روز اول خوابت بهم میریزه.ا ...

آره عوارضش رو چون کافئین داره خواب بهم می‌ریزه 

عطاری می‌گفت دونه ای ۱۲ تومن 

خیلی عالی لاغر می‌کنه 

این عطاری که رفتم خیلی اعتماد دارم بهش 

میخواستم ببینم کسی امتحان کرده یا نه

میگفت چند ساله همه میان ازم میبرن اونم زیاد

عزیزم از این قر صها و پودر های لاغری اصلا مصرف نکن خیلی ضرر دارن و باعث از بین رفتن کلیه یا کبد و غی ...

آره عزیزم میدونم حق با شماست 

من ورزش میرم کم خوری هم دارم قشنگ معلومه اثرش فقط میخواستم یه کم بیشتر لاغر شم 

از هرجایی هم خرید نمیکنم یا حرف هرکسی رو تایید نمیکنم خیلی مراقبم

مربیم هم می‌گفت گیاهی اینا باشه عیبی نداره