2777
2789
عنوان

دخترم

261 بازدید | 29 پست

از دیروز که رفتم سونو آنومالی و گفت بچه دختره، شوهرم خیلی ناراحت شد، همش دوست داشت بچه اولش پسر باشه، همه چیزم رعایت کرده بودیم روز تخمک گذاریو و تغذیه و... مثل اینکه خیلی امیدوار بود.. مگه عهد بوقه اینطوری برخورد میکنه.. از سرکار اومده عصبانی میگه دکترت عوض کن حق نداری دیگه اونجا بری، آخرش اشکمو در آورد، ول کرد..

دلم میخاد جمع کنم برم خونه مامانم.. با این بی لیاقت زندگی نکنم ، نمیدونم چیکار کنم

خوشبختی، فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر است.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه بدونن دختر چیه

خدا تو اون دنیا به ازای فرزند دختر بهتون رحمت میده

ولی به ازای فرزند پسر ، ازتون بازخواست میشه

دختر داشتن لیاقت میخاد

برا حاجتم یه صلوات میدین ؟! ⁦❤️⁩🙂

بگو بچه از خودته 

تقصير توئه دختره

وا

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘

تقصیر خودتون هم هست همه موارد رو رعایت کردی امید داشته بچه اش پسرمیشه تو ذوقش خورده درکنار رعایت باید کلا به خدا میسپردید هر چی صلاحه اون بشه.ان شالله تنش سالم باشه وقتی بیاد امید زندگیتون میشه

لطفا برای حل مشکل ازدواج خواهرم یه یا الله بگید❤