2777
2789

ب نظرم از رفتارای خانواده همسر با لحن گله و دعوا پیش همسر نباید صحبت کنیم لحن بیان مهمه

میشه بگیم راسی تو از فلان مضوع خبر داشتی ؟امروز صحبتش بود با مامانت اینا

اینجوری هم تخلیه میشیم و هم صد درصد همسر جبهه نمیگیره و حمایتمون میکنه

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یس ی تعریف کردم، از اون ب بعد برعکسشو انحام میده

خخخخ شاید چش خوردی

انشالله خدابه همه ی منتظرا جوجه بده جوجه ی منم به حق صاحب وقت سلامت باشه همیشه و الهی هیچ مادری بابچش امتحان نشه ..دوستتون دارم عشقا.
بدک نیستن بهشون بی تفاوتم اونا انگار ببشتر دوسم دارن

خب اگه دوست دارن یه کم گرمتر برخورد کن.هم مهرشون بیشتر میشه هم احترامت.هم خودت شادتری.ولی کلا زیاد صمیمی نشو که فک کنن از خودی و یه وقت باهات شوخی های مسخره کنن یا احترامت کم بشه و هیچوقتم باهاشون درددل نکن مخصوصا نسبت به همسرت.

من همین یه دونه ام!

چیزایی که من بلدم 

چشم گفتم در بعضی مواقع 

تعریف ازش(تو خیلی خوبی ،خیلی قویی،بهترینی)

فرستادن پیامک (شعر،عاشقانه)

دلبری یواشکی و پنهونی تو جمع(فرستادن بوس،لمس دست،دوست دارم)

کمک خواستن ازش(این سنگینه مرد قویی من میشه برداریش)

امممم دیگه 

مدام از خودت اطلاعات نده 

خودتو تند تند ورق نزن و همه خوبیهاتو رو نکن بخصوص اگه اول رابطه ای کم کم استعدادهاتو رو کن که همیشه هیجان انگیز باشی 

وابسته و آویزون نباش 

کتاب زنان زیرک از شری آرگو رو بخون کلی سیاست توشه

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده
خب اگه دوست دارن یه کم گرمتر برخورد کن.هم مهرشون بیشتر میشه هم احترامت.هم خودت شادتری.ولی کلا زیاد ص ...

زیاد صمیمی نیستم

ولی یه خاهر شوهر و برادر شوهر کوچیک دارم ک خیلی میپیچن ب دست و پام، اعصاب ادمو خورد میکنن خوشم نمیاد ازشون

ن بابا، کلا اینطوریه، تا میفهمه من از یه کاری خوشم میاد دیگ انجام نمیده

لجبازه؟

انشالله خدابه همه ی منتظرا جوجه بده جوجه ی منم به حق صاحب وقت سلامت باشه همیشه و الهی هیچ مادری بابچش امتحان نشه ..دوستتون دارم عشقا.