2777
2789

من از سیاست تهی ام.

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣😂خیلیه باباا

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰

خودت رو دوست داشته باش تا دیگران دوستت داشته باشن..

به خودت احترام بگزار تا دیگران هم احترام بگزارن ...

برای استقلال تلاش کن ... اینها برای دنیا و آخرت یک زن بسه

خانمهای  عزیز     تیم در مسیر رشد .... با تحقیق و بررسی در موضوعات موفقیت ، رشد فردی ، روانشناختی ،هدف گذاری و خویشتن دوستی مطالب مفید و علمی برای رشد زنان سرزمینمون رو در اختیار شما قرار میده . در این خصوص میتونین پیج اینستاگرام  به آدرس dar_masireee_roshd رو دنبال بفرمایید .

از رفتارای خوب شوهرت پیش خانوادت جلوی خودش بگو...اونوقت هی سعی میکنه تو اون مساله بهترعمل کنه

انشالله خدابه همه ی منتظرا جوجه بده جوجه ی منم به حق صاحب وقت سلامت باشه همیشه و الهی هیچ مادری بابچش امتحان نشه ..دوستتون دارم عشقا.

خانمهای محترم  تیم در مسیر رشد .... با تحقیق و بررسی در موضوعات موفقیت ، رشد فردی ، روانشناختی ،هدف گذاری و خویشتن دوستی مطالب مفید و علمی برای رشد زنان سرزمینمون رو در اختیار شما قرار میده . در این خصوص میتونین پیج اینستاگرام  به آدرس dar_masireee_roshd رو دنبال بفرمایید

برای بهتر شدن و دوست داشتن خودتون تلاش کنید هیچ سیاستی نیاز نیست

خانمهای  عزیز     تیم در مسیر رشد .... با تحقیق و بررسی در موضوعات موفقیت ، رشد فردی ، روانشناختی ،هدف گذاری و خویشتن دوستی مطالب مفید و علمی برای رشد زنان سرزمینمون رو در اختیار شما قرار میده . در این خصوص میتونین پیج اینستاگرام  به آدرس dar_masireee_roshd رو دنبال بفرمایید .