به سرم زده همینکارو بکنم چون با این حقوق اندک هیچوقت نمیتونم بخرم از یه طرفم روز به روز گرون میشه شاید دیگه نتونم طلا دار شم لاقل بخرم حالشو ببرم و چندسال بعد موقع خرید خونه بفروشم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه فکری مسخره ای ببخشیدا اولا اونی ک میخره بعدش بفروش سود کنه اون سکه هست نه طلا بعدش فکر ک ...
ممنونم از نظرت گلم میدونم خودمم خییییلی گرونه اونقد گرون که دلم نمیادبدم طرف طلا ولی امسالم نخرم سال بعد میخرم هرچقدر فکر میکنم میبینم یه سال دیگه نصفشو نمیدن به پولت از بس گرون
اسی چکار کردی اونموقع وام گرفتی طلا بخری یا نه ؟ اگه گرفتی نتیجشچی شد سود کردی یا نه ؟ ممنون میشم جواب بدی
همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔