2777
2789
عنوان

کسی عقد و عروسیش باهم بوده ؟

182 بازدید | 13 پست

بچه ها من اخر هفتع عقد می کنم شوهرم چند ساله مجردی زندگی کرده وسایل زندگی همه چی داره منم وضع بابام خوب نیست کلن نمیتونه جهیزیه بده .

حالا به شوهرم میگم حداقل ۶ ماه صبر کنیم یخورده وسیله شاید بتونم بخرم بعدم اصلا امادگی ندارم الان .شوهرم عصبانی مبشه میگه الکی بهونه میاری ناز میکنی بهش میگم عروسی میخام میگه هرکاری میخای بکنی توی جشن همین اخر هفته بکن .بعد خودش اصلا هیجا نمیادباهام . ارایشگاهی ک میخاستم اصلا گفت وقت ندارم حداقل دوماه قبا باید رزرو میکردی. فقط لباسم اوکی شده. 

اتلیه هم هیچی. یعنی مث اسکولا باید عروسی کنم  خیلی بده 😭😭😭😭😭😭

معتادا نمیگیرن....هیشکی نگرفته ما که ندیدیم

☹چ بد 

خو با شوهرت حرف بزن بگو ارزو داری

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت نگیر 

اینهمه ارایشگاه برو ی جای دیگه

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

مجبوری؟؟؟بگو یا عروسی میگیری یا خفت میکنم😕😅

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر

وا 

چ شوهر بی درکی داری

😕 ایقد هوللللله یعنی !! ارایشگاه بی دوماد مگه میشه!! حالا اتلیه هیچی

تازشم اگه ازون ادماس ک منت چارتا تیرتخته دست دوشو میخواد بزنه تو سرت همو بهتر ک بره گم شه

عمر من فدات  🎀https://abzarek.ir/service-p/msg/2299297🪷با جنوبی جماعت از خوشتیپ بودن حرف نزن 😎 عامو خوشتیپ بودن تو جنوب ارثیه 🎀 تو رو دوستت دارم با اینکه حسی ندیدم از سمت تو یکبار لابد دوستت دارم که الان قفل صفحم تصویره چشاته ...من تموم دلخوشیم صدای خنده هات بود منو نفهمیدی ❤️‍🩹 https://abzarek.ir/service-p/msg/2298914من همونم که یه عمره دلش تنگ میشه واسه ی تو  ✨️من همونم که تو نیستی با همه قهره و زهره یه برج ✨️ _پر کشیدنت قلبمو آتیش زد من تا ابد عزادارتم  همه وجود من🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2295896

از همه مهم تر آتلیه هس ک باید دوناه قبل وقت بگیری اونم اخر هفته ک سحت گیر میاد . 

❤کم سرمایه ای نیست داشتن آدمهایی ک حالت را میپرسن ولی از آن بهتر داشتن آدمهاییست وقتی حالت را میپرسند میتواتی بگویی: تو را ک دارم حالم عالی است❤

هیچ جوره کوتاه نیا..اگه به مثلا مامان بزرگ من باشه که میفرستت خونه شوهرت تازه کلیم ازش تشکر میکنه😑

ولی واقعا تجربه ثابت کرده اگر کسی خواسته هاشو توی عروسیش براورده نکنه شوهرش در طول زندگی سر این موضوع همیشه خیلی اذیت میشه و حسرت میخوره...مگر اینکه خودش با رضایت کامل نخواد عروسی بگیره نه به زور و اجبار و مصلحت 

اصلا کوتاه نیا...دعوا راه ننداز ولی بیخیال هم نشو...بالاخره که مجبور میشه بگیره..این حق توعه

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
هیچ جوره کوتاه نیا..اگه به مثلا مامان بزرگ من باشه که میفرستت خونه شوهرت تازه کلیم ازش تشکر میکنه😑 ...

دقیقن مادربزرگ منم میگه خودتو لوس نکن پاشو جمع کن برو سر خونه زندگیت از خداتم باشه.همش مامانمو پر میکنه میگه به حرفش گوش نده

معتادا نمیگیرن....هیشکی نگرفته ما که ندیدیم
دقیقن مادربزرگ منم میگه خودتو لوس نکن پاشو جمع کن برو سر خونه زندگیت از خداتم باشه.همش مامانمو پر می ...

وای نه اصلا به حرف مادر بزرگ و خاله و عمه و در و همسایه گوش نکن...چیزی که دل و عقل خودت میگه رو انجام بده..تو قراره یه عمر با این شرایط زندگی کنی نه اونا..تا جایی هم که میتونی نذار نظر خانوادت بر علیه نظر و علاقه خودت بشه...ولی در آخر این حس خودته که مهمه نه حرف بقیه

امیدوارم بهترینا برات اتفاق بیوفته

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍