2777
2789
عنوان

دیه دندون , کمک کنید!!!

1484 بازدید | 14 پست

دوستان دیه دندانی که لق شده باشه چقدره ؟ دندان پیش هست .یکی از دندون ها هم شکسته .البته روکش بوده بنظرتون پزشکی قانونی متوجه میشه روکشه ؟دیه دندان روکش با دندان غیر روکش متفاوته ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دوتا جلوی بالاش بود

دندون های مال ما روکشن , موتور سواره یه پسر جوونه بدون گواهینامه و بیمه داشته یواش میمومده خوردن بهم خلاصه , یکی از دندوناش دراومده , یکیشونم لق شده , ولی لبشم زخم نیست اصلا .دماغشم ورم داره بنظرتون چقدر میبرن ؟ دندون های برادرتون کامل دراومده بودن ؟

واقعا ؟ هیچ راهی نداره ؟ اخه اصلا معلوم نیست روکشن 

کلا اینو میدونم که خیلی دقیق و نکته سنجن 

برا مشکلاتی هم که به جود میاد میفرستن پیش متخصص مخصوص خودشون ...

من همسرم یبار تو دعوا دماغش شکست چشماش هم فقط ورم کرده بود به خاطر همین دوتا نامه داد یکیش بردیم پیش متخصص گوش و حلق و بینی بابت دماغش . یکیش رو بردیم پیش متخصص چشم پزشکی برا ورم چشماش ...

حالا این دندون شکسته پیش دکتر بفرستن یا نه نمیدونم 

اگه بفرستن خوب دکتر میفهمه دبگه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
دندون های مال ما روکشن , موتور سواره یه پسر جوونه بدون گواهینامه و بیمه داشته یواش میمومده خوردن بهم ...

والا نمیدونم دیگه داداشم از خیابون رد میشده یه پراید میاد بهشدمیزنه دندون های جلویش لق شد بعدم یکیش افتاد چند تا خراش هم داشت 30بریدن همین ماه هم گرفت دیه شو

در تاریخ 99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد😄❤