⛔مد دردناک
بیزینسهای کثیف
حامی_واقعی_حیوانات# باشیم
همه میدونیم چند سالیِ تب خرید سگ تو ایران شدت گرفته، خب پول خودشِ، دل خودشِ، دوست داره بخره، این هموطن عزیز ممکنه به هر دین و مسلکی باشه و اعتقادی به نجاست سگ نداشته باشه، خب بازم تو اعتقاداتش نیست و به ما ربطی نداره😊
اما زمانی به ما ربط پیدا میکنه که تو مکان عمومی، مثلا برای من نوعی که فوبیای سگ و گربه دارم مزاحمت ایجاد کنه، (لطفا سگاتونرو تو پارکهای مخصوصی که درنظر گرفتن ببرید یا تو خیابون و پیاده رو مراقب باشید حمله نکنه، من بچه گربه گازم گرفته دیگه فوبیا گرفتم به این حیوونا😫😬😕)
اما موضوع اصلی تاپیک
صنعتهای کثیف در این خصوص
اول
⛔صنعت کثیف توله کشی
سگ مادر و پدر به بدترین شکل ممکن نگهداری و شکنجه میشن، به روش ماشینی ازشون توله کشی میشه، بلافاصله توله ها برای اینکه مریض نشن و سالم بمونن از مادر جدا میشن که فروخته بشن، این باعث افسردگی سگ مادر میشه، و بعد از فقط چند روز دوباره این سگ مادرِ افسردهی تازه زایمان کرده بارور میشه و دوباره پروسهی زایمان و جدا شدن توله و ادامهی این چرخهی کثیف تا هشت سالگی مادر ادامه داره... بعضی از این سگ ها تحمل ندارن زایمان کنن، بدن ضعیف شده چون لقاح ماشنی بوده تعداد تولهها زیاده ویا سن مادر برای توله کشی زیاده، مادر افسرده و مریضِ بخاطر زایمانهای پی در پی، که شکمرو میبرن و تولهها خارج میشن و سگ مادر که در اثر این زایمانهای سخت، بسیار ناتوانِ میمیره، یا میکشنش....
مورد دوم
⛔آموزش سگهاست
که مربیان ادعا دارن آموزش میدن....
این آموزشها با تنبیه و شکنجه همراهِ، سگ گرسنگی میکشه تشنگی میکشه، تنبیه میشه و حتی مورد بوده که از سوزوندن با سیگارو سیخ برای آموزش هم دریغ نکردن...! عزیزانی که سگ دارید لطفا دست مربی ندید یا حداقل رزومه مربیرو با دقت و وسواس بررسی کنید چون قطعا دلتون نمیخواد حیوون دوستداشتنیتون شکنجه بشه.
باید بگم طبق آمار نصف بیشتر مدارک این مربیان(شکنجهگران) جعلیِ.
اما صنعت سوم
گروهی هم هستند که میگن ما سگ و یا گربهی مریض یا تصادف کرده پیدا کردیم پول بدید، کمک کنید تا جون این حیوون نجات پیدا کنه
خب تا اینجا بسیار شرافتمندانهست، زمانی کثیف میشه که
بعد از گرفتن پولها میگن، حیوون طاقت نیاورد و مرد
یا خودشون میکشن، یا اگر شکستگی باشه اصلا دامپزشکی برده نمیشه در خانه یا حالا اون مرکز بدون هیچ هزینهای سعی میکنن مدوا کنن اگر نشد خودشون اون حیوونرو میکشن، اون پول رو برای خودشون برمیدارن، که چند مدل تاپیک داشتیم با عضویت یک ساعته همچین درخواستی داشته😊....!
ادامه پست بعدی بعدش تاپیک رو قفل میکنم
چون فقط برای اطلاع رسانی تاپیک زدم، نه بحت.
ممنون از اینکه مطالعه میکنید💕