2777
2789

دوستان من اولین زایمانم هست 

الان نمیدونم مثلا فرق دکتر و ماماهمراه چیه اخرش کدوم بالاسرته کدوم بدنیا میاره بچه رو😐 

کلا بگین زایمان طبیعی بیمارستان خصوصی انجام دادین چجور بوده؟

❤️❤️❤️❤️😍😍                                                                          

ماما همراه هیچ دخالتی تو زایمان نداره

فقط دستتو میگیره و ارومت میکنه

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

فهمیدی ب منم بگو☺

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماما همراه هیچ دخالتی تو زایمان نداره فقط دستتو میگیره و ارومت میکنه

پس چرا تو اینستا پیجشون هست ک کله بچه رو میکشن بیرون نافشو میبرن و... پیج دکتر هم هست ک اینکارو انجام میده 

اخرش نفهمیدم وظیفه کدومه

❤️❤️❤️❤️😍😍                                                                          

من زایمان طبیعی بودم

ماما همراه بیشتر ب درد بیمارستان دولتی میخوره ک کسی محل نمیزاره و شلوغه

بیمارستان خصوصی ب اندازه کافی رسیدگی دارن 

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه

من راضی بودم..خیلی رسیدگی‌میکردن..هنگام  ماینه بزار موقعی ک درد داری برات انجام بدن اینحوری درد کمتر میکشی

ماما ماینت میکنه وکارای دیگه‌‌‌(ماما همراه ب درد دولتی میخوره وقتی کسی پیشت نیس یعنی همراه نداری)خصوصی رسیدگی خودشون خوبه

دکترت ب دنیا میارتش

مک دکتر نداری؟

پس چرا تو اینستا پیجشون هست ک کله بچه رو میکشن بیرون نافشو میبرن و... پیج دکتر هم هست ک اینکارو انجا ...

دوستم گرفت کاری واسش نکردن

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
پس چرا تو اینستا پیجشون هست ک کله بچه رو میکشن بیرون نافشو میبرن و... پیج دکتر هم هست ک اینکارو انجا ...

ببین تو زایمان طبیعی بیشتر کاررب عهده ماما هست

دکتر بیشتر نظارت میکنه 

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
من راضی بودم..خیلی رسیدگی‌میکردن..هنگام  ماینه بزار موقعی ک درد داری برات انجام بدن اینحوری درد ...

دکتر داشتم تا الان ولی بیمارستانی ک میخوام کار نمیکنه میخوام عوض کنم برم زیر نظر دکتری ک تو بیمارستان انصاری کار میکنه ...بعد میگن ماماهمراه هم هست اونجا هزینش جداست و ۶۰۰ تومن...شما تهران زایمان کردید ؟ اگ اره کدوم بیمارستان؟ 

❤️❤️❤️❤️😍😍                                                                          
ماما همراه هیچ دخالتی تو زایمان نداره فقط دستتو میگیره و ارومت میکنه

مال من همین کارم نکرد

وسط زاییدن هی داد میزدم کلی پولتو دادم کجایی پس

میگفت دارم پرونده تو پر میکنم😐

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
ماما همراه نداشتم ولی دکترم مال خود همون بیمارستان بود ،وقتی بستری شدم دوتا ماما از بیمارستان کنارم ...

تهران زایمان کردین؟ اگ اره کدوم بیمارستان؟ 

❤️❤️❤️❤️😍😍                                                                          

من سزارین کردم تو خصوصی خیلی بهتر از دولتی بود ولی اونایی که طبیعی هم زایمان کردا بودن راضی بودن از بیمارستان...من که رفته بودم برای روز زایمانم با بیمارستان هماهنگی کنم یه دختره زایمان طبیعی کرده بعد سه روز بچه رو آورده بودن دکتر ببینه یعنی اصلا باورت نمیشد این سه روزه زایمان کرده انقد حالش خوب بود 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima