یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من راضی بودم..خیلی رسیدگیمیکردن..هنگام ماینه بزار موقعی ک درد داری برات انجام بدن اینحوری درد ...
دکتر داشتم تا الان ولی بیمارستانی ک میخوام کار نمیکنه میخوام عوض کنم برم زیر نظر دکتری ک تو بیمارستان انصاری کار میکنه ...بعد میگن ماماهمراه هم هست اونجا هزینش جداست و ۶۰۰ تومن...شما تهران زایمان کردید ؟ اگ اره کدوم بیمارستان؟
ماما همراه نداشتم ولی دکترم مال خود همون بیمارستان بود ،وقتی بستری شدم دوتا ماما از بیمارستان کنارم بودن البته مادرمم بود بعدش هم موقع زایمان دکتر خودمم اومد
ماما همراه هیچ دخالتی تو زایمان نداره فقط دستتو میگیره و ارومت میکنه
مال من همین کارم نکرد
وسط زاییدن هی داد میزدم کلی پولتو دادم کجایی پس
میگفت دارم پرونده تو پر میکنم😐
با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
من سزارین کردم تو خصوصی خیلی بهتر از دولتی بود ولی اونایی که طبیعی هم زایمان کردا بودن راضی بودن از بیمارستان...من که رفته بودم برای روز زایمانم با بیمارستان هماهنگی کنم یه دختره زایمان طبیعی کرده بعد سه روز بچه رو آورده بودن دکتر ببینه یعنی اصلا باورت نمیشد این سه روزه زایمان کرده انقد حالش خوب بود
ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima