2777
2789

نظرتونو بگید مشورت میخوام هیچ سر رشته ای تو این کار ندارم مشهدم هستم

جات تو دلم خیلی خوبه سالم بمون بزرگ شو بیا بیرون ک ببینمت و با دیدنت منم دوباره متولد شم⁦❤️⁩😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم فعلا دست نگه دار 

بذار شرایط کرونا مشخص بشه بعد برو دنبال اینجور کارها

الان وضع کاسبی ها واقعا خرابه اگر مغازه از خودت الان بزن اگر نه واقعا با اوضاع الان کلی ضرر میکنی

چند کیلو داری مگه؟😉

کمه ولی از هیچی بهتره البته عمومو راضی کنم شریکم سه چون شوهرم ن پول میده منم مدرک تحصیلی ندارم دنبال ی شغلم ی کار ک درآمد داشته باشه

جات تو دلم خیلی خوبه سالم بمون بزرگ شو بیا بیرون ک ببینمت و با دیدنت منم دوباره متولد شم⁦❤️⁩😍
عزیزم فعلا دست نگه دار  بذار شرایط کرونا مشخص بشه بعد برو دنبال اینجور کارها الان وضع کاسبی ه ...

بخدا آنقدر بی‌پولی روم فشار آورده فقط دنبال کارم 

افرین ب اراده ات عزیزم حتما موفق میشی 

مرسی انرژی مثبت😍

تازه من ۱۷سالمع آنقدر اراده دارم هلال🤭⁦❤️⁩

الان اوضاع خوب نیست فعلا دست نگهدار

جدی😭سخته باور کن بی‌پولی 

مرسی انرژی مثبت😍 تازه من ۱۷سالمع آنقدر اراده دارم هلال🤭⁦❤️⁩

افرین ،منم ی صدو خورده ای دارم گذاشتم برا روز مبادا

چایت رابنوش ونگران فردانباش ازگندمزارمن وتومشتی کاه میماندبرای بادها  

از مغازه داری و اینا سر رشته ندارم ولی بنظرم لوازم آرایشی با لباس زیراینا فروش بیشتری داشته باشه تاجایی که خودم دیدم بخصوص اگه پیج اینستا داشته باشی و پست برای همه جای کشور داشته باشی خودتون هم یه تحقیق بکنید با کاردان مشورت کنید همینجوری سرمایه تو نزار تو یه کاری

هرگز اجازه نده سکوت انتخابت باشد، وقتی که قلبت با صدای رسا با تو سخن میگوید ...

ی جای خوب مغازه اجاره کن .گروه تو واتس اپ بزن فامیلو دوستاتو عضو کن ی پیجم تو اینستا بزن اولش یکم قیمتو ارزون تر از بازار بده جذب بشن اگه کارت بگیره شغل درامد داریه