2777
2789

من این سری متوجه شدم فروش لباس زیر خیلی میتونه خوب باشه. لباس خواب نه ها. بیکینی و سوتین و اینا. اگه خوش سلیقه ای کار خوبیه چون هم سرمایه کمتری میخواد هم چون قیمت مناسب و پر کاربرده بهتر فروش میره. 

حالا بازم خودت فکر کن ببین چی بهتره. 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس کودک هم خوبه چون هم سایز بندی هاش کمتر از لباس بزرگسالانه هم فکر میکنم فروشش بهتر باشه و هم اینکه تو بازار خلاء لباس بچه ی خوب قیمت مناسب کمه.

پارچه فروشی هم خوبه که اون هم جا میخواد هم سرمایه

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
خودم بیشتر دلم میکاپ‌میخواد انقد بقیه اعتماد ب نفسمو پایین اوردن ک میترسم برم ضایع بشم😩

ببین یه چیزی بگم؟ من اگه کار میکاپ مارک نباشه و مطمئن نباشم از اینترنت نمی‌خرم چون نمیتونم تست کن رنگ هاشو ولی کار اگه مارک باشه آدم راحت می‌خره چون هرچی بخره انقدر جنسش خوبه بهت میاد.

کارای آرایشی بهداشتی اوریفیلیم تو ایران انحصارا برای یه سری فروشنده هاست فقط. حالا نمیدونم چجوری باید یکی از همین فروشنده ها بشی اما اگه بتونی حق فروشش رو بگیری خوبه چون لازم هم نیست اول بخری بعد بفروشی. خود شرکت یه سری مجله ها داره که اونجا محصولات تخفیف خورده رو میزنه و مشتری انتخاب میکنه و بعد اینکه پول رو داد شما سفارش میدی بیارن. طول میکشه تا بیاد اما چون مارک خوبیه مبارزه صبر کنن براش و میکنن. یکی از دوستان من تو این کاره و فروش خوبی داره. 

میخوای رو اینم فکر کن.