2777
2789
عنوان

خانوم های خلاق و باسلیقه واسه خونم کمکم میکنین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 31 پست
عزیزم معمولی ترین سرامیک الان متری ۳۰ تومنه فقط پول سرامیکش انقد در میاد میخواستم پیشنهاد بدم سرامیک ...

موکتم همچین ارزون نیست خواهر

بخصوص اینکه موکتو بایدددد چیز خوب بگیره

تا شیک باشه و آشغال نگیره و زود از ریخت نیفته! اینجا که من آدرس دادم مطمئنم کمتر پیدا میکنه

یه ایده دیگه هم به ذهنم رسید نمی دونم میشه یا نه! دور فرش و قسمتای لخت خونه از این استیکرای کاشی و سرامیک بزنه دیدم به دیوار آشپزخونه میزنن ولی نمی دونم کف شدنیه  یا نه!

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته عزیزم موکتم گرونه.متاسفانه همه چی گرونه امیدوارم درست بشه اوضاع مالی همه🌹🌹🌹

الهی آمین

زندگیا خیلی سخت شده

بیچاره اونی که تو این وضعیت باید جهاز بخره

خیلی زور داره ۳۰ تومن بدی بخچال ایرانی بخری

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
الهی آمین زندگیا خیلی سخت شده بیچاره اونی که تو این وضعیت باید جهاز بخره خیلی زور داره ۳۰ تومن بد ...

واقعا خیلی سخت شده.من سرویس کامل پلاستیکامو سال ۹۵ خریدم یک میلیون و دویست الان همون فکر کنم زیر ۵ تومن نباشه خوب واقعا برای کسایی که وضعیت مالیشون متوسطه(الان اکثرا متوسطه)خیلی خیلی سخته.

واقعا خیلی سخت شده.من سرویس کامل پلاستیکامو سال ۹۵ خریدم یک میلیون و دویست الان همون فکر کنم زیر ۵ ت ...

والا الان با این وضعیت همه فقیر شدیم

منم دیروز خیلی انفاقی دیدم بخچالم شده ۱۰۰ میلیون

چایی سازم شده ۷ میلیون

سرخکنم شده ۶ میلیون

از دیروز  دلم‌نمیاد‌تو‌خونم راه برم حتی میترسم وسیله هام خراب شه🤪🤪🤪

امروز رفتم بازار میوه و تره بار خرید‌کنم دیدم هی پشت بلندگو‌میکه مرغ تنظیم بازار موجوده ۱۵ هزارتومن

زنگ زدم همسرم میگم مگه مرغ چنده؟! میگه ۲۱ تومن ! فکر کننننن ملت گوشت که خیلی وقته نمیخورن، مرغم کم کم حذف میشه و تو‌خورشتا قارچ میریزن بجاش فکنم! والا بوخودا

والا الان با این وضعیت همه فقیر شدیم منم دیروز خیلی انفاقی دیدم بخچالم شده ۱۰۰ میلیون چایی سازم شد ...

آره عزیزم خیلی گرون شده وسایل خونه آدم دیگه میترسه زیاد ازشون استفاده کنه با پول ۳.۴ تا از وسایل اون موقع میشه فقط یکی از اونا رو خرید الان.درسته دور از جون الان همه فقیر پولدار شدیم چون وسایلا یا ماشینمون یا اگر خونه داشته باشیم کلی پولش میشه ولی تو مسائل و خرج‌های روزمره به مشکل میخوریم متاسفانه.خدا بزرگه خودش درست می‌کنه واسه همه انشاالله.استارتر عزیز نگران نباش انشاالله سال دیگه خبر خونه خریدنتونو تاپیک میزنی.

موکتم همچین ارزون نیست خواهر بخصوص اینکه موکتو بایدددد چیز خوب بگیره تا شیک باشه و آشغال ن ...

ایده ی جالبیه عزیزدلممم ممنونتمممم .. فک کنم حدود 30 متری باشه قشنگم ..

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..
آره عزیزم خیلی گرون شده وسایل خونه آدم دیگه میترسه زیاد ازشون استفاده کنه با پول ۳.۴ تا از وسایل اون ...

وای مرسییی مهربونم .. میبویمتون ..چقد انگیزه و محبت ازتون گرفتممممممممممممم:* ان شائ الله.. راستی چه توصیف جالبی ام کردی فقبر پولداربم :)

والا الان با این وضعیت همه فقیر شدیم منم دیروز خیلی انفاقی دیدم بخچالم شده ۱۰۰ میلیون چایی سازم شد ...

هاهاها اره والاا:) راستش منم تازگیا خورشتامو با قارچ میپزم بد نیست خواهر :) خدایی ولی خوراکی های خونه ماان بابا یه چیز دیگه ست کم نمیذارن:) 

خواهش میکنم عزیزم.خدا رو شکر گلم.مهم اینه یه بهشت کوچولو واسه خودتون بسازید مهم نیست که کجا باشه با چه متراژی یا با چه وسایلی.از چیزای رنگی استفاده کن از اینیستا ایده پیدا کن با وسایل دور ریختنی یا ارزون کلی درست کن.خوشبخت بشی عروس خانم.😍🌹🌷😘

خواهش میکنم عزیزم.خدا رو شکر گلم.مهم اینه یه بهشت کوچولو واسه خودتون بسازید مهم نیست که کجا باشه با ...

جشممم نلزنینم ممنونم خواهری مهربون:*

ایده ی جالبیه عزیزدلممم ممنونتمممم .. فک کنم حدود 30 متری باشه قشنگم ..

به قول دوستمون ۳۰ تومنم باشه که البته من فکر میکنم پایینتر پیدا کنی میشه ۹۰۰ تومن، حالا ببین ارزش داره یا نه!