2777
2789
عنوان

خدا قهرش گرفته

176 بازدید | 8 پست

من‌چهارساله ازدواج کردم ی سال اقدام کردم بخاطر پلی کیستیک بودنم نتیجه نگرفتم ,تو این چهار سال خیلی همسرم اصرار کرد باردار شم ولی از لحاظ روحی امادگیش نداشتم افکارم فرق داشت و به شدت مخالفت می کردم ،الان بدجور پشیمونم میگم اگر اونموقع مثل الان عاقل بودم نمیذاشتم انقد طول بکشه ، همش حس می کنم خدا قهرش گرفته ازم ،صبح تا شب لحظه به لحظه دارم التماسش می کنم و توبه می کنم ک اشتباه کردم میگفتم بچه نمی‌خوام و ... داغونم داغون خدا منو ببخشه و بهم نظر لطف کنه

نگران نباش عزیزم خدا مثل بعضی بنده های بیخودش نیست که ادمو بچزونه . هر موقع به صلاحت باشه نی نی دار میشی😍

هرگاه خواستم بگویم دوستت دارم گفتم حالت چطور است ... و من تورا خیلی حالت چطور است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر نظر دکتر هستی؟؟این حرفای خرافاتی رو هم بریز بیرون

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

من برعکس توام تا همین یه سال پیش خودمو میکشتم برا بچه دار شدن له له میزدم 

ولی الان خوشحالم ک شوهرم خر نشد 

الان و تا اخر عمرم نمیخوام یکیو بیارم و بیچارش کنم

چون هیچ ضمانتی ندارم ک خوشبخت و خوشحال باشه! .ب قول اون جمله هه تو اینستاگرام من اونقد بچمو دوس دارم ک نمیارمش ب این دنیا 

پی نوشت: نظر من نظرمنه لطفا اهانت نکنید 

زیر نظر دکتر هستی؟؟این حرفای خرافاتی رو هم بریز بیرون

اره گیر ی دکتر افتادم ک همه ازش تعریف کردن ولی برا من بدترین بود ،بهم کلومیفن داد اما آمپول آزادسازی نداد و تبدیل به کیست شد

اره گیر ی دکتر افتادم ک همه ازش تعریف کردن ولی برا من بدترین بود ،بهم کلومیفن داد اما آمپول آزادسازی ...

خب دکترتو عوض کن و تحت نظر باش

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم