2777
2789
عنوان

شوهرمم...

1290 بازدید | 66 پست

سلام.منوشوهرم باهم چن روزه قهریم امااصلا شوهرم سراغمم نمیگیره. مقصرم شوهرم بود حالا یکمشم خودم اما خیلی حرفای زشتی بهم زد یکیشم ببخشیدا

ه ر ز ه و... ک نمیشه بگم .

منم بخاطرهمین حرفاش ناراحتم وازش خیلی دلخورم ونمیخام برم سمتش .همش میگفتم دیگم بمیرم نمیرم سمتش بخاطرفوحشا وحرفای زشتش ازش خیلی ناراحتم اما منه احمق بازدلم براش تنگ شده آخ خیلی دوسش دارم طاقتمم نمیاد چیکارکنم آخه ...

من همیشه میرفتم جلو چون غرورم معنی نداشت اما ایندفع بخاطرحرفایی ک شنیدم نمیخام برم ... بگین من اشتباه میکنم بازم برم سمتش دارم میمیرم ازدلتنگی😞😞😞

میگن ذکریاودود خوبه اما من ازصبح دوهزارتا گفتم اما فایده ای نداره چیکارکنم آخه بیاد آشتی کنیم واشتباهاتشوقبول کنه حتا واسه یبارم😔

میشه برای خوب شدن حال دلم وحل شدن مشکلاتم یه صلوات بفرستین🌹🌺💮🌸❤❤❤💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفش ک بیش حد بد بوده

حتی ب غیرازتو ب خودشم توهین کرده انگار.

ولی منک شوهرم اگ سمتش برم دیگه فیسو افاده نداره و معذرت خواهی میکنه

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
حرمتی بینتون نیست یه فکر اساسی بحال زندگیتون کن عزیزم

من تاحالا هیچی بی احترامی بهش نکردم فقدشوهرم عصبانی میشه دیگ نمیفهمه چیا بهم میگه😔

میشه برای خوب شدن حال دلم وحل شدن مشکلاتم یه صلوات بفرستین🌹🌺💮🌸❤❤❤💛
اوا!!! ادم به زن خودش این حرف و میزنه؟! بعد دوسشم داری؟ من هیچ من نگاه

😐😐😐😐

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه