2777
2789
عنوان

دعا کنید برام خواهشتون میکنم ..

119 بازدید | 15 پست

سلام دوستای خوبم ...ممن تو زندگی مشترکم ک پنج ساله خیلی سختی کشیدم خیلی زیاد اوایل با بیکاری شوهرمو نداری ساختم اینارو به کنار ارزش داشت ولی خانواده شوهرم ک ی مادرشوهر بدجنس و دخترش ک چهارسال ازمن بزرگتره خیلی عذابم دادن بالبعد زایمانم دچار افسردگی شدیدی شدم ک واقعا زندگیم جهنم شده یروز نیست گریه نکنم یروز نیست صدامو بلند نکنم و فریاد بزنم و ازخدا حقمو بخوام الان ک اینلرو میگم تو دلم آشوبه بغص دارم میخوام بمیرم ازین همه عذاب چرا اینکارو میکنن اونقدر زیاده نمیتونم بگم داغونم کردن خودمو زندگیمو یه روز شیر ارامش ب بچم ندادم س ماهش بود یکی از سینه هام خشک شد ...دداشتم شیر میدادم بهش تو اتاق بودم مادرشوهرم فشم میداد یهو تپش قلب گرفتم چشم سیاهی رفت شیرم خشک شد بچمو تا الان با ی سینه شیردادم دوران بخدا کارایی کردن باهام وحشتناک خیلی داغونم ...تتوروخدا تورو جون هرکی ک اعتقاد دارین عزیزتون فقط برای آرامش خودم و دختر یکسالم دعا کنید از ته دلاتون ازخدا بخواین که حقمو بگیره ازشون مبگن با زبانی ک گناه نکردین دعا کنید هرچند من اونقدر ساده و بیگناهم ولی برام دعاکنید   

خدا جای حق نشسته عزیزم ان شا الله هم به دلتون ارامش بده هم زندگیتون 

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۰تا صلوات برات فرستادم ایشالله مشکلاتت حل بشه گلم ارامش برگرده تو خونتون تا دختر گلتم اینقد اذیت نش ...

ممنونم مهربون دارم زار زار گریه میکنم اینجا نبود من دق میکردم 

نمیدونم شاید خدا به شما نگاهی کرد من که امیدوار نیستم از روز تولد که زیاد زندگی بهم نخندید تا الان ک ...

عزیزم درکت میکنم مثل دختر یکسالم ک یروز خوب ندید مادرشو همیشه گریون دید 

ممنونم مهربون دارم زار زار گریه میکنم اینجا نبود من دق میکردم 

خدابزرگه عزیزم همه ما کلی مشکلات داریم فقط فرقش اینه هرکی یجور نباید غصه بخوری الویتت دخترت باشه تا میتونی بگو این روزا میگذره دنیا همینطوری نمیمونه چوب خدا بی صداس💚

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
خدابزرگه عزیزم همه ما کلی مشکلات داریم فقط فرقش اینه هرکی یجور نباید غصه بخوری الویتت دخترت باشه تا ...

میدونم بخدا میدونم ک مشکلات رو همه دارن ولی برای من واقعا وحشتناک بوده الان چندوقته نیرم مشاور از حال بدم وقتی براش میگم دهنش وامیمونه باشوهرمم کلی حرف زد گفت واقعا درکشون نمیکنم چی بسر بیچاره اوردین 

میدونم بخدا میدونم ک مشکلات رو همه دارن ولی برای من واقعا وحشتناک بوده الان چندوقته نیرم مشاور از حا ...

خدا واسه اونایکه چش ندارن زندگی بقیه رو ببینن هی سنگ میندازن تو زندگی نسازه 

خدا واسه اونایکه چش ندارن زندگی بقیه رو ببینن هی سنگ میندازن تو زندگی نسازه 

انشالله ....من پنج ساله سکوت کردم ریختم تو خودم و فقط گفتم خدایا واگزارشون میکنم ب خودت ...چچندوقت پیش ب شوهرم گفتم خدا صبوره حقمو میگیره برگشته میخنده ک هه هه چیه خواهرم خوشبخته میسوزی اره بابا منتظر باش حثق کیلو چند   

انشالله ....من پنج ساله سکوت کردم ریختم تو خودم و فقط گفتم خدایا واگزارشون میکنم ب خودت ...چچندوقت پ ...

میگفتی خوشبختی خواهرت برای من مهم نیست اما این مهمه تو انگشت وکوچیکه همسرش نمیشی که در خودش میبینه ودر عمل هم تونسته یه مرده کامله  که خواهرتو خوشبخت کرده اما تو چی توام با پوزخند بهش میگفتی ..

میگفتی خوشبختی خواهرت برای من مهم نیست اما این مهمه تو انگشت وکوچیکه همسرش نمیشی که در خودش میبینه و ...

شوهرم بد نیست اما خب پشت اونارو میگیره بیشتر وقتا ولی قبول داره ک چقدر عذابم دادن...نن تو جوابش گفتم خوشحالی خواهرت خوشه پس چرا بدبختی منو خواستن مگه منم دختر مردم نبودم ...گفتم خواهر تو کلا برای من اهمیتی نداره عزیز اگه میگم نیخوام بشینی مقایسه کنی خودتو خانوادتو با خانواده شوهر اون