2777
2789
عنوان

درد ودل

659 بازدید | 45 پست

من تازه فردا قراره عروس شم البته بدون مراسم فقط یه مهمونی ساده اس.ازاول کوتاه اومدم تو همه شرایط از طلا از عروسی از همه چیز فقط از شوهرم خواستم یه خونه جدابرام بگیره که البته خودش یه خونه داشت اما خانواده اش بشدت اصرار داشتن که حتی شده واسه۲۸روز بیا طبقه بالا ما زندگی کنید من قبول نکردم اما تا چندماه هی اومدن خونمون هی قسم دادن و اینا که شوهرم واداد درمقابل اونا و من هم وقتی دیدم اون پشتمو خالی کرده خیلی داغون شدم چون این مسئله خیلی برام مهم بود الان فردا قراره برم تو اون خونه هیچ شوقی ندارم چیکارکنم حال دلم خوب شه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مبارکا باشه عروس خانوم.امیدوارم خوشبخت ترین بشی🤩❤🤗حالا که قبول کردی یه  چند روز برو بعدا جدا بشید بدبه دلت راه نده.الان فقط خوشحال باش و به اینده و شوهرت فکر کن

قبول نمیکردی وقتی شوهرت خودش خونه داره ،،حالا هم خودتو ناراحت نکن از فردایی ک رفتی همش بگو بریم خونه خودمون بازبون چاخان وزبون گرم نرم رامش کن برین خونه خودتون بگو اونجا مستقل میشیم ،،میاییم ب پدرمادرت هرروز سرمیزنیم ،،هرجور رام میشه رامش کن ،،

مبارکا باشه عروس خانوم.امیدوارم خوشبخت ترین بشی🤩❤🤗حالا که قبول کردی یه  چند روز برو بعدا جدا ...

خیلی شوهرم و دوسش دارم واسه همینه انتظار داشتم دوتایی جدا شروع کنیم اما نشد😶😥

نه کلا دوتا بچه دارن

عزیزم زندگی خیلی پایین بالا داره قرارنیس هرچی که تومیخای همون بشه یبارم براخوشحال کردن عشقت کاری کن من خودم هم قبل اینکه بیام توساختمون مادرشوهرمیناهمین نظروداشتم تاشب عروسیم بعدش فهمیدم چه لطفی درحقمون کردن الان حدودا۵ساله تویه ساختمونیم اولش بخاطرشوهرم قبول کردم ولی بعدش باجون ودل زندگی کردم چون خیلی بهترازتنهایی حتی خونه ی ازاینجابهترهم خریدیم پارسال ولی دوست ندارم برم اونجاااا یکم خوشبین نگاه کن به زندگیت خیلیادوست دارن توموقیتت توباشن

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
قبول نمیکردی وقتی شوهرت خودش خونه داره ،،حالا هم خودتو ناراحت نکن از فردایی ک رفتی همش بگو بریم خونه ...

چقد ذوق داشتم چقد برنامه داشتم حیف اول زندگی تلخ شروع شد 😔

عزیزم زندگی خیلی پایین بالا داره قرارنیس هرچی که تومیخای همون بشه یبارم براخوشحال کردن عشقت کاری کن ...

بخدا من بخاطرشهرکاری کردم فقط یچیزی ازش خواستم اونم انجام نداد خیلی روم تاثیر گذاشت خیلی اصلا یجوریم

ببین عروس خانم الانم این لحظه اول زندگیتو بکامت تلخ نکن اوقاتتو تلخ نکن فقط ازفردای رفتنت شروع کن یواش یواش جوری ک کسی ناراحت نشه انقد بگو بگو تا انشالا زودتر بری خونه خودت ،،

بخدا من بخاطرشهرکاری کردم فقط یچیزی ازش خواستم اونم انجام نداد خیلی روم تاثیر گذاشت خیلی اصلا یجوریم

یکمی اززندگی مشترکتون بگذره متوجه میشی که چه نعمت هایی هستن پدرشوهرومادرشوهرت .لطفاسعی کن باشادی وذوق وشوق بری خونه ی اولت اصلااصلاهم افکارمنفی نیادتوذهنت اگه واقعاخوشت نیادبعدیه سال میریدخونه ی خودتون انرژی مثبت داشته باش مثلاتازه عروسی ها

نفس من زندگی من پسرای قشنگم